Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na dnešní Gangster Trippin do budějckého Klubu Slavie dorazí Let It Roll DJové

Už dnes můžete zažít další drumandbassovou ultimátní party v Klubu Slavie v Českých Budějovicích na tradičním Gangster Trippin, na které si HellSmith pozval hned dvojici ze stáje Let It Roll - Halbaxe a Thiewa! Vstupné do 23:00 hodin bude zdarma, poté symbolických padesát korun.

Již zmiňovaná dvojice DJů je nedílnou součástí crew, která je považována za jednu z nejlepších na celém světě. Ne nadarmo získal festival Let It Roll několik ocenění na celosvětové scéně festivalů. Je to top ve svém ranku. Halbax a Thiew hrají na nejlepších akcích nejen v České republice. Objevují se pravidelně v klubech jako je Roxy Praha, Cross Club nebo Storm Prague.

Gangster Trippin dnes nabídne parádní projekci, akce na drinky a hlavně nové neokoukané support DJs! Přijďte si do budějckého Klubu Slavie dnes, v pátek 19. května poslechnout nové tváře a zhodnotit jejich výkony! Těší se na vás Itchy, Horny, Roby Rage a MadCue. Doplní je domácí matador HellSmith.

Halbax

Mladá krev, která vnesla nový nádech na scénu drum n bassu. Tenhle nadějný, talentovaný DJ je známý svou precizností a rozmanitostí žánrů ve svých mixech. Jako student strojní fakulty ví, jak sestavit pořádný mix, aby se každá párty stala nezapomenutelná a jedinečná.

Thiew

Je zakladatelem projektu Break Art a na české scéně ho můžeme vidět a slyšet od roku 2004. V současné době je promotérem akcí Break Art Extra a Let it Roll On Tour. Od roku 2012 je součástí LIR bookingu. V jeho setech najdeme to nejaktuálnější ze světové dnb scény napříč všemi odnožemi.

Line-up:
21:00 - 22:30 Itchy
22:30 - 23:45 Horny
23:45 - 00:45 HellSmith
00:45 - 01:45 Thiew
01:45 - 03:00 Halbax
03:00 - 05:00 Robi Rage b2b MadCue

Tisková zpráva

Štítky Let It Roll, České Budějovice, konírna, Cross Club, Česko, Praha, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dnešní Gangster Trippin do budějckého Klubu Slavie dorazí Let It Roll DJové  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.