Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Softbalisté Ledenic zahájili vítězně novou sezonu v extralize mužů. Ženy začínají o víkendu

Dlouhou zimní přípravu mají za sebou oba A-týmy softbalového klubu Žraloci Ledenice, kterou se pokusí zúročit v další extraligové sezoně. Týmy obhajují medaile.

Celkem jsme přes zimu absolvovali 10 halových soustředění a čtyři halové turnaje,“ řekla prezidentka klubu Hana Korčáková. „Navíc zimní přípravu na Novém Zélandu absolvovali Veronika Pecková, Jiří Korčák a Martin Turek.

Ženský A-tým pro letošní rok posílily Dina Pfaifrová z Brna a Lucie Halakucová z Kladna. „Obě jsou to reprezentantky Česka. Ostatní hráčky zůstávají, včetně trenéra Miroslava Matuny,“ dodala Korčáková. Tým mužů z uplynulé sezony doplnil Luděk Opluštil z Břeclavi a podle zpráv z klubu se od května připojí i jeden hráč klubu Howick z Nového Zélandu.

Ženám začíná sezona o následujícím víkendu, kdy hostí Kunovice a Mladé Buky. Více přineseme v pátek při přehledu Kam za sportem. Muži extraligu již rozehráli a začali vítězně. Oba týmy obhajují medailové pozice. V minulé sezoně skončily ženy na druhém místě, muži vybojovali bronz.

Štítky Ledenice, Nový Zéland, Česko, Brno, Kladno, Břeclav, Mladé Buky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Softbalisté Ledenic zahájili vítězně novou sezonu v extralize mužů. Ženy začínají o víkendu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.