Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Světová hvězda Victor Smolski míří do Českých Budějovic. Rozjede to v K2

PR článek

Hudebník, kytarista, producent, skladatel, pedagog a nejenom to v jedné osobě. Bývalý člen heavymetalové kapely Rage přijíždí do klubu K2. Hudebník, který si prošel řadou kapel a různých sborů se představí tuto sobotu s kapelou Blamage a Procrastination na Sokolském ostrově v Budějcích.

Kytarový mág a legendární instrumentalista Victor Smolsk se ve své jediné letošní show na jihu Čech představí v českobudějovickém klubu K2, a to v sobotu 22. dubna od 20:00 hodin: Viktor Smolski - Blamage - Procrastination.

Victor Smolski pracoval pro řadu firem z hudebního odvětví, jak pro kapely tak pro výrobce hudebních nástrojů, například pro Shure nebo světoznámou Yamahu.

Smolski je syn profesora Dmitrije, symfonického skladatele. Když mu bylo šest let začal studovat klavír, violoncello a později jeho nejoblíbenější nástroj kytaru. Již ve čtrnácti letech získal profesionální spolupráci se skupinou Pesňary.

Léta šla dál a po několika jeho úspěšných obdobích se v roce 1999 upsal kapele Rage! Největší úspěch zaznamenal v roce 2001 k jeho písni Straight to Hell. Píseň byla použita k německému filmu Der Schuh des Manitu. Snímek shlédlo asi patnáct milionu diváků. V roce 2015 se rozloučil s kapelou v dobrém znění, protože chtěl jít jiným směrem a vývoj kapely mu byl cizí. Založil několik vlastních velice úspěšných projektů.

A pro zajímavost, Victor Smolski se rád účastní motoristických závodů a dokonce zaznamenal zhruba během osmi let několik významných úspěchů.

Jak Victor hraje, co dělá a na čem momentálně pracuje se můžete dozvědět v sobotu v Budějcích.

Štítky hudební skupina, České Budějovice, Victor Smolski, Rage, Česko, Yamaha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světová hvězda Victor Smolski míří do Českých Budějovic. Rozjede to v K2  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.