Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dárek pro registrované drbňáky: Penzion Restaurant U Vlka nabízí tatarský biftek za skvělou cenu

Již několikrát jsem psala o tom, že se vyplatí být mým registrovaným čtenářem. Tohle je další důvod. Registrovaní drbňáci mají ode mě od čtvrtka 23. března až do 30. dubna dvaatřicetiprocentní slevu na tatarský biftek, který pro vás připraví Penzion Restaurant U Vlka. No, uznejte... Není skvělé zajít si na pořádnou večeři?

Jako poděkování za vaši věrnost a pravidelné návštěvy mého webu jsem pro vás připravila další poděkování. Penzion Restaurant U Vlka a já jsme pro vás nachystali slevičku jen pro vás. Celý měsíc si můžete zajít na vynikající tatarský biftek se čtyřmi topinkami za speciální cenu!

Právě ode dneška až do 30. dubna stačí zajít s kuponem níže do ulice J. Š. Baara, kde Penzion Restaurant U Vlka najdete, a pochutnat si na skvělé večeři s dobrým pivem.

Každý, kdo při objednávce předloží kupon, který mu přišel e-mailem nebo jej najde na svém profilu u mě na webu, získá ode dneška, tedy 23. března, až do 30. dubna dvaatřicetiprocentní slevu na tatarský biftek se čtyřmi topinkami!

Takových sleviček ale bude přibývat. Proto o důležitosti registrace na mém webu řekněte i svým kamarádům a známým, aby také oni mohli nakupovat u mých partnerů za lepší ceny.

Věřím, že jsem vám udělala radost a těším se, až vám zase budu moci napsat.

Pac a pusu,
Budějcká Drbna

Štítky tatarský biftek, penzion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stepan Otava

a kdepa je ten kupon nize?

Čtvrtek, 13. dubna 2017, 12:32Odpovědět

Dárek pro registrované drbňáky: Penzion Restaurant U Vlka nabízí tatarský biftek za skvělou cenu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.