Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vesmírný Život, horor Skryté zlo a komedie Rande naslepo

Cinestar přinesl tři premiéry. Největším favoritem je nejspíš scifárna Život s Deadpoolem Ryanem Reynoldsem v hlavní roli.

Skryté zlo

Hororů není nikdy dost… Je to tak, většina z nás se prostě ráda bojí. Minimálně před širokoúhlým plátnem. Skryté zlo je o třech kamarádech z vejšky, kteří objeví původ takzvaného skrytého zla, před kterým je možné se bránit jediným způsobem – nemyslet na něj. Je to ale možné?

Život

Pravděpodobně favorit tohoto týdne… Šestičlenná posádka Mezinárodní vesmírné stanice zkoumá mimozemský život na Marsu. Co se ale stane, když má objevená forma života mnohem větší inteligenci, než se na první pohled zdá?

Rande naslepo

Ne, nebojte, nejedná se o remake klasiky z 80. let, ve které ožralá Kim Basinger dává čočku Bruce Willisovi. Rande naslepo s tímto titulem nemá nic společného… Jedná se o novou německou komedii, která sleduje Saliya, jehož snem je práce v luxusním hotelu. Má to však háček – má tak bídný zrak, že takřka nevidí. Ale nevadí, když si člověk jde za svým, nezastaví ho ani zmíněný handicap. A třeba se i na cestě za svým snem stačí zamilovat…

Autoři | Foto Columbia Pictures

Štítky Ryan Reynolds, Cinestar, komedie, Bruce Willis, Kim Basinger, Mezinárodní vesmírná stanice, Mars, horor, randění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vesmírný Život, horor Skryté zlo a komedie Rande naslepo  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.