Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TJ Karate České Budějovice chystá na neděli exhibici závodních skupin a oddílů

Hala Katedry tělesné výchovy a sportu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uvidí v neděli 19. března exhibici závodníků všech tréninkových skupin TJ Karate České Budějovice. Na Sádkách se tak představí i sportovní přípravka nebo závodní oddíl dospělých.

Program začíná v 16:30. Závodníci TJ Karate České Budějovice předvedou své sportovní schopnosti, společně s nimi se návštěvníkům ukáží i nedávní reprezentanti z mistrovství Evropy včetně bronzové medailistky Martiny Šáchové, která teprve ve čtrnácti letech dosáhla v Bulharsku životního úspěchu.

Během odpoledního a večerního programu budou vyhlášeni nejlepší závodníci za uplynulou sezonu. Vystoupí také satelitní oddíly z Boršova nad Vltavou, Vodňan, Borovan nebo Hořic. Od účastníků mistrovství Evropy bude možné získat autogram nebo si s nimi popovídat,“ přidává hlavní trenér TJ Karate České Budějovice Miroslav Hýsek.

Foto Jana Kroneislová

Štítky České Budějovice, karate, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Evropa, Bulharsko, Boršov nad Vltavou, Vodňany, Borovany, Hořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TJ Karate České Budějovice chystá na neděli exhibici závodních skupin a oddílů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.