Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V předposledním testu se Dynamo nadřelo. S třetiligovou Chrudimí remizovalo 1:1

Pouze remízu s MFK Chrudim uhráli na Složišti fotbalisté SK Dynamo České Budějovice. Po poločase prohrávali a zlepšili se až po přestávce. V poslední přípravě před jarními odvetami přivítají Jihočeši doma Vlašim.

Zápas mezi druholigovým Dynamem a třetiligovou Chrudimí začali lépe hosté. Již ve 4. minutě se do šance probojoval Řezníček a proti jeho střele na přední tyč musel reflexivně zasáhnout brankář Křížek. Jihočeši měli největší šanci v prvním poločase v 18. minutě. Po centru Fundy se balon dostal ke Klesovi, který ale bohužel pro domácí ani nadvakrát brankáře Mrázka nepřekonal.

Dynamo mělo i v dalších minutách více ze hry, ale do vyložené šance se nemohlo dostat. Po půlhodině hry navíc přišlo o Čermáka, který po souboji u lajny musel odstoupit kvůli poraněnému kotníku. V samém závěru kopali hosté rohový kop a dokázali ho využít. Po centru vyrazil brankář Křížek míč jen k Lukáši Kopeckému, který pohotově poslal hosty do vedení – 0:1.

Ve druhém poločase se Českobudějovičtí dlouho nemohli dostat do šance. Po poločasovém střídání provedl trenér Horejš další změny po hodině hry. Oživení kádru přineslo málem úspěch v 66. minutě. Táborský ale svůj únik gólem nezakončil. Brankář mu vystihl kličku a balon sebral. Až o dvě minuty později se už Ivo Táborský radoval poté, co se prosadil střelou z hranice vápna – 1:1.

Patnáct minut před koncem zápasu šel na Mrázka z pravé strany Klesa. Oproti Táborskému zkusil střelu, ale i tu dokázal Mrázek zlikvidovat. A když už Mrázka překonali po souhře Matějka s Vopatem, odkopl míč na brankové čáře jeden z obránců Chrudimi.

V generálce na jarní odvety se Dynamo utká doma s Vlašimí. Předběžný čas zápasu je 14:30.

SK Dynamo České Budějovice – MFK Chrudim 1:1 (0:1)

Branky: 68. Táborský - 45. Kopecký. Rozhodčí: Jílek. Bez karet.

České Budějovice: Křížek – Klesa, Novák, Kladrubský (60. Kadula), Funda – Pešek (46. Wermke), Benát, Čavoš (60. Hála), Čermák (30. Šourek), Táborský (70. Matějka) – Kalod (46. Vopat).

Chrudim: Mrázek – Řezníček, Krčal, Luptovský, Kučera, Kesner, Vavroch (87. Drahoš), Masák (83. Tlapák), Dostálek (58. Hauf), Holeček, Kopecký (76. Tlapák).

Štítky SK Dynamo České Budějovice, HC Dynamo Pardubice, Chrudim, MFK Chrudim, Vlašim, Ivo Táborský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V předposledním testu se Dynamo nadřelo. S třetiligovou Chrudimí remizovalo 1:1  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.