Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbaloví benjamínci SKP České Budějovice fandili Jihostroji

Extraligový zápas mezi týmy VK České Budějovice a Aero Odolena Voda navštívili minulý týden i fotbaloví benjamínci SKP České Budějovice (ročník 2007). Oblékli se do dresů Jihostroje a na tribuně je bylo nejenom vidět, ale především slyšet.

Děti se stali součástí fanoušků a prožívali s volejbalisty každý set. Za odměnu, ve spolupráci s manažerem klubu Stanislavem Pochopem, se po zápase setkali s hráči Jihostroje. Benjamínci se s nadšením s hráči fotili a sbírali jejich podpisy.

„Bylo moc pěkné sledovat naše kluky, jak jsou týmoví a fandí společně volejbalistům. Cílem bylo ukázat klukům, jak důležité je na hřišti být týmem, čehož jsou volejbalisté Českých Budějovic příkladem. Snažíme se dětem ukázat nutnost kontaktu mezi hráči na hřištích i u jiných kolektivních sportů. Děti si zápas naplno užívaly,“ zmínil jejich vedoucí Petr Švarc.

Milým překvapením pro ně bylo, když se s hráči Jihostroje po zápase mohli setkat, vyfotit se s nimi a posbírat podpisy. „Rád bych za tento pěkný zážitek poděkoval volejbalistům a manažerovi klubu Standovi Pochopovi, který celou akci zaštítil. Určitě jsme nebyli podpořit Jihostroj naposledy,“ dodal vedoucí fotbalového týmu ročníku 2007 SKP České Budějovice Petr Švarc. 

Štítky VK Jihostroj České Budějovice, SKP České Budějovice, Aero Odolena Voda, fotbal, volejbalista, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbaloví benjamínci SKP České Budějovice fandili Jihostroji  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.