Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

S účetnictvím a EET pomohou ekonomické systémy společnosti SLIM

Trápí vás elektronická evidence tržeb? Chcete mít své účetnictví stoprocentně pod kontrolou? Svěřte svou firmu do kompletních ekonomických systémů českobudějovické společnosti SLIM, která už 27 let úspěšně poskytuje úplnou a dlouhodobou podporu prodejních, účetních, skladových a dalších ekonomických činností organizací nejenom v Jihočeském kraji, ale v celé České republice.

Firma SLIM vznikla v roce 1990, ve stejnou dobu jako vešel v platnost zákon o soukromém podnikání. Během sedmadvacetileté existence se jí podařilo pokrýt svými službami celou šíři potřeb klientů. Od návrhu systému zpracování ekonomických dat firmy až po kompletní účetní poradenství. A to včetně vybavení společnosti potřebnou výpočetní technikou a ekonomickým softwarem, včetně zaškolení a dlouhodobé podpory.

Nosným programem společnosti je vývoj a aplikace integrovaných systémů ekonomických programů. Jedním takovým je SlimOffice, který je díky své otevřenosti a vysoké přizpůsobivosti všestranně použitelný pro potřeby různých typů firem a organizací. SlimOffice je řešením jak pro jednotlivce, tak i pro malé a střední firmy v oblasti výroby, služeb a obchodu.

Pokud jde o elektronickou evidenci tržeb, i na tu je firma SLIM připravena. Program SlimKASA zajišťuje rychlou obsluhu zákazníka v prodejně s libovolným sortimentem zboží. Systém pracuje přímo s daty firmy. Díky tomu je zajištěna vazba na tvorbu cen, zakázky nebo objednávky z e-shopu, systém řízení vztahů se zákazníky či řízení skladových zásob a účetnictví. Navíc splňuje všechny legislativní požadavky elektronické evidence tržeb a může být použit na více pokladnách ve velké prodejně.

Jestli tak hledáte firmu, která vám pomůže odlehčit od každodenních starostí s účetnictvím, je společnost SLIM správnou volbou. Filosofií společnosti totiž není dodávat pouze software samotný, nýbrž poskytovat celé zázemí služeb a techniky, potřebné pro optimální fungování informačního systému. Správnost této filosofie dokládají i stovky spokojených uživatelů informačních systémů instalovaných v současnosti ve více než 500 firmách a organizacích.

Autoři | Tisková zpráva

Štítky účetnictví, EET, Česko, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S účetnictvím a EET pomohou ekonomické systémy společnosti SLIM  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.