Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděje dohnalo svědomí. Vykradl dům, poté se udal

Jednačtyřicetiletého lupiče, který za použití násilí vnikl do rodinného domu na okraji Budějc, dohnalo po jeho činu svědomí. Po několika desítkách minut, co odcizil drobné drogistické zboží, na sebe sám zavolal policisty.

Událost se stala na okraji jihočeské metropole v pondělí večer. Muž ukradl různé drogistické zboží v hodnotě několika tisíc korun. Poté utekl. O několik desítek minut později však vytočil tísňovou linku 158 a udal se.

„Suchovrbenští policisté okamžitě vyjeli na místo a muže zadrželi. Vzhledem k tomu, že byl silně pod vlivem alkoholu, převezli ho policisté na protialkoholní záchytnou stanici a druhý den ho eskortovali na služebnu, kde ho vyslechli,“ říká policejní mluvčí Milan Bajcura.

Pachatel byl za stejný skutek již v minulosti trestán, a tak pro něj nebylo nic nového, když mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu. Případ je nyní řešen zkrácenou formou, takže se muž patrně do dvou týdnů objeví před okresním soudem.

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje dohnalo svědomí. Vykradl dům, poté se udal  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.