Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Rapper Rest se po půlroce vrací do River Music Clubu

V pátek 20. ledna vystoupí v River Music Clubu rapper Rest. Při jeho koncertu ho bude doprovázet DJ Herby. U toho znovu nesmíte chybět.

Po zhruba půlroce pořádá River Music Club opět koncert pražského rappera Resta, který patří ke špičce díky svému flow, schopnosti dát si freestyle téměř na cokoli a textům, které mají lidem co říct. Fanoušci se určitě mohou těšit na hity jako Řekni, kde ty kytky jsou nebo Čas hulit, který je prvním singlem z připravovaného alba Restart. To by mělo vyjít v první polovině letošního roku. Určitě zazní i Sklerotik a Raz, dva z alba Střepy z roku 2013 a dneska už klasika jako Premiéra, Balkónovka, Panáky na zem a Kuřivoj Vysajbong z debutového alba Premiéra.

Podporu Restovi bude dělat DJ Herby, který s mixováním začal v roce 2004 pod jménem Herbyboy, kdy se soustředil převážně na reggae-dancehall a hip hop. Od té doby vystoupil na hudebních festivalech jako Reggae Meeting, Real Beat, Hip Hop Kemp, High Jump, Toto je Hip Hop (SVK), Uprising (SVK) a zahrál si ve špičkových klubech po celé České republice a Slovenské republice, na Novém Zélandu, v Rakousku, Německu a Polsku.

Vstupné je 150 korun, ale na facebookové události můžete zkusit své štěstí a zapojit se do soutěže o dva volné vstupy.

Foto Ty nikdy records

Štítky koncert, hip hop, rap, Německo, Polsko, Rakousko, Česko, Slovensko, Nový Zéland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rapper Rest se po půlroce vrací do River Music Clubu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.