Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ulice Na Sadech bude od 6. srpna úplně uzavřena

Teprve nedávno došlo k úplnému zprůjezdnění Litvínovického mostu a už se na řidiče chystá další zkouška nervů. Tentokrát dojde k uzavírce části ulice Na Sadech, a to od 6. do 21. srpna.

Ulice na Sadech bude uzavřena v úseku od křižovatky s Krajinskou ulicí až po křižovatku s ulicí Rudolfovská. Bude vyměněna obrusná vrstva a nově zde bude umístěn takzvaný tichý asfalt. „Dojde také na úpravu a částečnou výměnu přídlažby a odvodnění přechodu pro chodce u Polikliniky Sever, dále k výškové vyrovnávce krytů inženýrských sítí. Po ukončení pokládky bude provedena obnova vodorovného dopravního značení. Práce budou prováděny za úplné uzavírky komunikace pro veřejnou dopravu,“ uvádí náměstek primátora Petr Podhola.

Průjezd staveništěm bude nadále umožněn jen městské hromadné dopravě a vozidlům integrovaného záchranného systému. Uzavírka bude také koordinována s těmi na Nádražní ulici, tak aby měla co nejmenší dopad na veřejnost.

Objízdné trasy budou zveřejněny na stránkách města, přesto náměstek Podhola už teď nastiňuje možnosti. „Přístup k Poliklinice Sever bude možný úpravou dopravního režimu ulicí Jírovcova, a to od  Pražské třídy ulicí 28. října a ulicí Bedřicha Smetany a od ulice Rudolfovské pak ulicí Otakarova a J.Š. Baara. Do ulice U Černé věže pojedou vozy zásobování z ulice Kanovnická ulicí Na Mlýnské stoce. Objízdné trasy budou značeny již od ulic Pražská, Nádražní, Mánesova, Na Dlouhé louce i Husova, kde budou upraveny světelné režimy signalizace celkem v 8 křižovatkách,“doplňuje.

Štítky Na Sadech, Petr Podhola, Bedřich Smetana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Nepřehání to s těmi uzavírkami? A ještě kvůli takové blbosti.. Dnes jsem po této ulici jel autem a je to jedna z nejmíň poškozených silnic v ČB.. A že bude tišší? On někdo čekal ticho ve městě?

Středa, 20. července 2016, 07:23Odpovědět

Ulice Na Sadech bude od 6. srpna úplně uzavřena  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.