Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vítězem soutěže Manažer roku 2015 je Miroslav Dvořák, generální ředitel Motor Jikov Group

Předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motor Jikov Group Miroslav Dvořák a jednatelka a výkonná ředitelka společnosti Alca plast Radka Prokopová byli v pražském Paláci Žofín vyhlášeni absolutními vítězi soutěže Manažer roku 2015. 

Ocenění a blahopřání nejlepším manažerům před čtyřmi stovkami podnikatelů a významných hostů předali zástupci vyhlašovatelů soutěže - prezident Svazu průmyslu a dopravy České republiky (SP ČR) Jaroslav Hanák, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů České republiky (KZPS) Jan Wiesner a prezident České manažerské asociace (ČMA) Pavel Kafka.

Zlatý odznak vítězným manažerům předal a i vítězům dalších kategorií poblahopřál prezident republiky Miloš Zeman, pod jehož záštitou se soutěž koná. Desítce nejlepších manažerů přišel na Žofín pogratulovat rovněž předseda vlády Bohuslav Sobotka, který ve svém krátkém projevu ocenil význam manažerů pro českou ekonomiku a společnost vůbec.

Pomyslnou štafetu svým nástupcům předali loňští vítězové, jimiž byli předseda představenstva a generální ředitel Skupiny ČEZ Daniel Beneš a Zuzana Ceralová Petrofová, prezidentka společnosti Petrof. Slavnostního předání se na pódiu zúčastnili i eurokomisařka Věra Jourová, předseda hospodářského výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Ivan Pilný a další politické i manažerské osobnosti.

„Vítězství v soutěži Manažer roku si vážím, neboť přináší možnost porovnání lidí v branži. Pro ty, kteří uspějí, jde o jistou odměnu a potvrzení toho, že jejich práce a to, co dokázali, snese nejvyšší republikové srovnání,“ komentoval zisk prestižního ocenění Miroslav Dvořák.

K letošním vítězům se vyjádřili členové Národní komise soutěže Manažer roku, kteří vítěze vybírali. „Ekonomicky úspěšný rok 2015 potvrdil, že rozhodující podíl na něm měl opět průmysl. Proto jsem šťastný, že jak Manažer roku, tak Manažerka roku působí v průmyslu. Vyhráli s jasnou převahou,“ uvedl Jaroslav Hanák, předseda Národní komise a prezident SP ČR.

„Jsou to lidé, kteří fabriky vybudovali, řídí je a starají se o jejich růst, a to v podmínkách obrovské konkurence. Obdivuji jejich neutuchající aktivitu, nesmírnou obětavost a nasazení, vztahy ke kolegům a spolupracovníkům a smysl pro týmovou práci,“ uvedl Jan Wiesner, člen Národní komise a prezident KZPS.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, Miroslav Dvořák, generální ředitel, Motor Jikov, Radka Prokopová, Alca plast, Česko, Jaroslav Hanák, Palác Žofín, Pavel Kafka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězem soutěže Manažer roku 2015 je Miroslav Dvořák, generální ředitel Motor Jikov Group  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.