Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Budějcích byl minulý týden slavnostně otevřen nový obchod Pánských obleků BANDI

PR článek

Červený koberec, honosné prostory a spousta známých českých osobností. Tak vypadalo minulý čtvrtek slavnostní otevření nové pobočky Pánských obleků BANDI. Provoz již osmé pobočky zde v Galerii Mariánská zahájil majitel prodejen Andrej Vámoš.

Společenským večerem provázel Honza Musil a nebyl jedinou osobností, která se slavnostního otevření zúčastnila. Nechyběli například herečka Zlata Adamovská a její životní partner Petr Štěpánek, tváře Pánských obleků BANDI Tomáš Verner a Martin Kraus, zpěvák Petr Dopita, senátor Tomáš Jirsa nebo legendární žokej a několikanásobný vítěz Velké pardubické Josef Váňa.

Jejich přítomnosti si Andrej Vámoš nesmírně vážil. Při svém úvodním slovu všem poděkoval za účast, přiznal, že českobudějovická prodejna je asi tou nejhezčí, kterou zatím otevřel a potvrdil spuštění akce pro policisty, hasiče a záchranáře, kteří mají jako poděkování za každodenní nasazení životů 50% slevu na veškeré zboží. Když se ho navíc moderátor ptal na zákazníky, přiznal, že do jeho obchodů chodí většinou úspěšní lidé. „Není člověka, který by neměl cíl,“ uvedl na jejich adresu Vámoš.

Tato slova následně potvrdil i herec Petr Štěpánek. „Šaty nejenom, že dělají člověka, ale také charakter a životní styl.“ Zlata Adamovská k tomu nezapomněla dodat, že především ona mu pomáhala s obměnou šatníku. Po hodinové formální části se poté všichni hosté přesunuli do nedaleké restaurace, kde pokračovala afterparty.

A na té se všichni skvěle bavili. K poslechu hráli Tři gentlemani, nechybělo ani vystoupení Petra Dopity na pilu, který přímo dokonale zahrál skladbu Wonderful World od Louise Armstronga. Zábava, ze které všichni odcházeli se širokým úsměvem, vydržela do pozdních večerních hodin. Teď už jen všichni doufají, že se stejným úsměvem budou zákazníci odcházet z prodejny Pánských obleků BANDI v Galerii Mariánská.

Štítky oblečení, České Budějovice, Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Tomáš Verner, Honza Musil, Tomáš Jirsa, Martin Kraus, Josef Váňa, Velká pardubická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích byl minulý týden slavnostně otevřen nový obchod Pánských obleků BANDI  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.