Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: O víkendu na obloze skoro jasno, případně mrznoucí mlhy

Pracovní týden je minulostí, ještě zbývá říct počasí na dva víkendové dny. Lišit se ale v zásadě nebudou. Jaké počasí lze čekat v sobotu a neděli?

Ani na konci týdne nepolevil silný mráz. V noci na sobotu se teploty pohybovaly od -13 do -16 stupňů Celsia, horská údolí naměřila až k -20 stupňům Celsia. Bylo většinou jasno, pouze v nižších polohách se tvořily mrznoucí mlha nebo oblačnost.

Stejně by to mělo vypadat v nižších polohách také v sobotu. Jinak bude skoro jasno se slabým proměnlivým větrem o rychlosti do 4 metrů za sekundu. Teploty se vyšplhají pouze od -6 do -3 stupňů Celsia, jen na horách vyskočí k bodu mrazu.

V noci na neděli lze čekat další silný mráz. Rtuť teploměru klesne až k -13 stupňům Celsia a bude skoro jasno, místy s nízkou oblačností či mrznoucími mlhami. I přes den se situace na obloze výrazně nezmění, jen teploty povyskočí k rozmezí od -4 do -1 stupně Celsia. Foukat bude jihovýchodní vítr od 2 do 5 metrů za sekundu.

Štítky stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: O víkendu na obloze skoro jasno, případně mrznoucí mlhy  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.