Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Volejbalová sezona se blíží, permanentky nezdražily

Po velmi bohatém letním období, kdy byly české volejbalové reprezentace takřka v jednom kole, se mílovými kroky blíží další extraligová sezona. Všechny týmy se už na ni pečlivě připravují a nejinak tomu je i u mistra z Českých Budějovic.

Fanoušci Jihostroje by proto měli zbystřit zrak na následující řádky, ve středu totiž odstartoval předprodej permanentních vstupenek na nadcházející ročník Uniqa extraligy mužů.

Tou úplně nejdůležitější informací je fakt, že se na cenách vstupného do Sportovní haly absolutně nic nemění. Hra pod vysokou sítí tak i po extraligovém triumfu zůstává dostupná naprosto všem.

„Jako odměnu našim skvělým příznivcům, kteří nás podporovali nejenom doma, ale i venku, jsme se společně s vedením klubu rozhodli ponechat ceny permanentních a jednotlivých vstupenek na stejné výši jako v loňské sezoně. Věříme, že tímto krokem nenalákáme do ochozů Sportovní haly pouze současné, ale i nové fanoušky, kteří se přijdou podívat na špičkový český a evropský volejbal," říká zástupce marketingové agentury VK Jihostroj České Budějovice Libor Matoušek mladší.

Ceny vstupenek pro sezonu 2014/2015

Druh vstupného Cena
Základní vstupné (Liga mistrů) 120 Kč
Základní vstupné (základní část) 100 Kč
Základní vstupné (Český pohár) 100 Kč
Základní vstupné (play-off) 100 Kč
Zlevněné vstupné (Liga mistrů) 80 Kč
Zlevněné vstupné (základní část) 60 Kč
Zlevněné vstupné (Český pohár) 60 Kč
Zlevněné vstupné (play-off) 60 Kč
Děti do 15 let + ZTP ZDARMA

Ceny permanentek na sezonu 2014/2015

Druh permanentek Cena
Základní permanentka 1 300 Kč
Zlevněná permanentka 830 Kč
Děti do 15 let + ZTP ZDARMA

Zlevněné permanentní vstupenky jsou nadále určeny pro seniory nad 60 let a pro studenty, kteří se při koupi prokáží platným potvrzením o studiu pro letošní rok.

Stále platí, že každý, kdo si zakoupí celoroční vstupenku, má možnost vybrat si přednostně své místo na sezení, které bude pouze jeho a na tribunách bude viditelně označeno. Od klubu navíc majitel základní permanentky obdrží jako poděkování hodnotný dárek v podobě fanouškovského trička ERREA.

„Byli bychom rádi, kdyby lidé neotáleli s nákupem permanentní vstupenky a zajistili si své místo do konce září. To je také termín, do kterého rezervujeme místa jejich stávajícím držitelům,“ upozorňuje manažer klubu Stanislav Pochop.

Obhajoba mistrovského titulu rozhodně nebude nejjednodušší, jistě ale slibuje napínavou podívanou v každém utkání. Jihostroj by měl znovu patřit k největším favoritům na pozvednutí trofeje, na paty mu však bude šlapat liberecká Dukla, se kterou svedl napínavou bitvu ve finále extraligy.

Podceňovat by se nemělo ani Karlovarsko, jež za předsezonní období poskládalo ambiciózní kádr plný zajímavých tváří. Českobudějovickým divákům asi nejvíce řeknou jména jako trenér Petr Brom, smečař Andy Rojas a blokař Michal Sukuba, který na jihu Čech skončil teprve nedávno. Celému klubu navíc šéfuje vynikající volejbalista Jakub Novotný.

Lákadlem pro zakoupení permanentní vstupenky je také další účast Jihostroje v Lize mistrů. Los prestižní soutěže přisoudil volejbalistům schůdnou skupinu, ve které by hráči mohli dosáhnout zajímavého úspěchu. Favoritem skupiny určitě bude polský mistr z Belchatowa, na druhé postupové místo budou mít zálusk i belgické Antverpy a rakouský Innsbruck, ve kterém nově působí reprezentant a českobudějovický odchovanec Marek Beer.

Tým pod vedením kouče Jana Svobody během léta žádnou zásadní proměnou neprošel. Jedinou je pouze zmíněný odchod Sukuby, jenž se po šesti letech rozhodl zkusit štěstí o síť dál. Nahradit by jej měl z juniorského týmu blokař Martin Tibitanzl, který prožil na nedávném mistrovství Evropy úspěšné tažení s národním týmem a pomohl vybojovat krásné šesté místo. Do tréninkového procesu už se zapojil i univerzál Michal Kriško. Ten utrpěl nepříjemné zranění v rámci utkání Světové ligy v Opavě proti Portugalsku, do ostrého startu ročníku by však měl být stoprocentně fit.

Permanentní vstupenky lze zakoupit v kanceláři manažera klubu Stanislava Pochopa ve Sportovní hale. Je možné si je i rezervovat prostřednictvím e-mailu manazer@volejbalcb.cz.

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, prodej permanentek, začátek sezony, vstupenka, České Budějovice, sportovní hala, Liga mistrů UEFA, Jihostroj, Uniqa Insurance Group, Jakub Novotný, Andy Rojas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalová sezona se blíží, permanentky nezdražily  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.