Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihostroj zvítězil v Ostravě a je lídrem extraligové tabulky

Českobudějovický Jihostroj šlape jako hodinky. Volejbalisté pod vedením kouče Reného Dvořáka zvítězili v Ostravě hladce 3:0.

Aktuální mistr extraligy neztratil ve třech zápasech ani jeden set. Další utkání je na programu v českobudějovické hale ve čtvrtek od 17:00, kdy Jihostroj doma přivítá Benátky nad Jizerou. Nejvíce bodujícími hráči jihočeského týmu v Ostravě byli Křesťan 12 a Fila 10.

René Dvořák (trenér České Budějovice): V Ostravě se nám vždy hraje špatně. Jednak hrajeme po dlouhé cestě a ani hala nám nevyhovuje. Ostrava hrála drze, musím pochválit hráče za precizní obranu. Zbytečně jsme však v některých chvílích ztráceli soustředěnost, což nás připravilo o výraznější vítězství v jednotlivých setech.

Jan Václavík (trenér VK Ostrava):Dva zápasy po sobě se trápíme na útoku. Třicetiprocentní úspěšnost na útoku je hodně slabá, od smečařů mi schází razance. A začínat každý set s Budějovicemi s tříbodovou ztrátou, to pak je složitý úkol otočit zápas s mistrem.

VK Ostrava - VK Jihostroj České Budějovice 0:3 (-21, -18, -21)  

České Budějovice: Palgut, Křesťan, Mach, Ondrovič, Michálek, Fila - Kryštof (Šotola, Halaba)

Autoři | Foto Jana Kroneislová | Zdroj volejbalcb.cz

Štítky VK České Budějovice, volejbal, Ostrava, Jihostroj, České Budějovice, Volejbalový klub Ostrava, Jan Václavík, Benátky nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj zvítězil v Ostravě a je lídrem extraligové tabulky  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.