Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějcké volejbalistky ztratily v nové sezoně zatím jen dva sety

Letošní los 1. ligy žen připravil hned na začátek soutěže pro budějcké hráčky dva velmi těžké víkendy na palubovkách soupeřek a to první dvě kola v Praze ve Střešovicích a minulý víkend v Plzni.

Díky skvělému výkonu si z Prahy přivezla děvčata všech šest bodů a to dokonce bez ztráty setu. V obou třetích setech sice Budějčandy prohrávaly i o šest bodů, ale díky velké bojovnosti vždy do koncovky rozdíl smazaly a sety vyhrály.

Pátek 7. října

TJ Tatran Střešovice – VK ČEZ České Budějovice 0:3 (22:25, 24:26, 20:25)

VK ČEZ České Budějovice: Nejedlá, Ungrová, Cimbálková, Karvánková, Kubíčková, Trnková – libero Tomanová Střídaly Marková, Andrýsková, Slabová a Švejdová.


Minulý víkend zavítala děvčata na hřiště do Plzně. Za velké účasti plzeňských fanoušků nastoupila děvčata proti částečně neznámým soupeřkám, kdy družstvo Rokycan doplnila z poloviny děvčata z druholigové Plzně.

Sobota 8. října

TJ Tatran Střešovice – VK ČEZ České Budějovice 0:3 (20:25, 21:25, 21:25)

VK ČEZ České Budějovice: Nejedlá, Andrýsková, Cimbálková, Karvánková, Kubíčková, Trnková – libero Tomanová. Střídaly Marková, Švejdová, Slabová a Ungrová.


Páteční zápas vyšel lépe budějckým hráčkám, které se výborně popraly s orientací ve velké sportovní hale.

Pátek 14. října

Volejbal Plzeň – VK ČEZ České Budějovice 0:3 (18:25, 23:25, 21:25)

VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Trnková – libero Tomanová. Střídaly Nejedlá, Cimbálková, Ungrová a Slabová.


Sobotní zápas byl velice vyrovnaný. Plzeňské hráčky hrály skvěle v poli. Po vyhraném prvním setu se druhý a třetí set dostal do vyrovnaných koncovek, ve kterých měla větší štěstí budějcká děvčata a vyhrála 26:24. Čtvrtý set získala opět Plzeň. Naštěstí v rozhodujícím setu se povedlo Budějčandám zabrat a získat tak za výhru další dva body.

Sobota 15. října

Volejbal Plzeň – VK ČEZ České Budějovice 2:3 (25:20, 24:26, 24:26, 25:20, 9:15)

VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Cimbálková, Kubíčková, Trnková – libero Tomanová. Střídaly Nejedlá, Švejdová, Ungrová a Slabová.


Tento pátek od 18:30 a v sobotu od 10 hodin se poprvé představí děvčata na domácí palubovce. Do Budějc přijede Sokol Nusle, který je v tabulce prozatím na druhém místě.

Autoři

Štítky Plzeň, České Budějovice, ČEZ, Praha, Střešovice, TJ Tatran Střešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké volejbalistky ztratily v nové sezoně zatím jen dva sety  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.