Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zlatý Arny Petráček bude v pátek na Budějovickém adventu

Budějovický advent bude mít tu čest přivítat jediného zlatého paraolympionika české výpravy z Rio de Janeira. Právě zde prožil jihočeský rodák Arnošt Petráček nejkrásnější chvíle svého života, když v závodě na 50 metrů znak zaplaval nejlepší čas a přivezl tak do České republiky zlatou paralympijskou medaili.

O své zážitky se podělí s návštěvníky Budějovického adventu v pátek 9. prosince od 19:45 na hlavním podiu a následně se přesune ke stánku místní Drbárny, kde bude možné získat cenný autogram zlatého hocha.    

Zároveň tímto dnem odstartuje prodejní výstava velkoformátových fotografií českých sportovců právě z olympiády v Rio de Janeiru od významného fotografa Herberta Slavíka.

Tyto fotografie již byly k vidění minulý měsíc v IGY Centru, které se rozhodlo věnovat je dál a jedním z obdarovaných se stal právě zlatý paralympionik v plavání Arnošt Petráček. Pět jedinečných fotografií z olympijského prostředí tak bude pomáhat. Návštěvníci Budějovického adventu si je budou moci prohlédnout u stánku Budějcké Drbny a následně i zakoupit.

Peníze z prodeje těchto fotografií půjdou přímo na účet Spolku PRO Arny, který byl založen na podporu zlatého paralympionika Arnyho Petráčka. Fotky se dají zakoupit přímo na českobudějovickém náměstí v rámci Budějovického adventu nebo ne webu Arnošta Petráčka. Cena fotografie je 2000 korun. 

Tisková zpráva

Štítky advent, Arnošt Petráček, Rio de Janeiro, paralympijské hry, Česko, Letní olympijské hry 2016, Herbert Slavík, olympijské hry, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlatý Arny Petráček bude v pátek na Budějovickém adventu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.