Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Budějčtí tenisté mají za sebou náročný víkend. Starší žáci útočí na druhé místo

Areál LTC Tonstav-Service České Budějovice hostil o uplynulém víkendu mistrovské zápasy od žáků až po dospělé. V důležitém utkání se podařilo vyhrát béčku dospělých.

První i rezervní tým dospěláků, dorostenci, starší žáci a áčko i béčko mladších žáků tenisového klubu LTC Tonstav-Service České Budějovice odehráli 10. a 11. června další kolo ve svých soutěžích. Výhry si připsali v důležitých zápasech muži a starší žáci.

Béčko dospělých zvítězilo v boji o udržení soutěže s Humpolcem B 6:3. Zápas jsme potřebovali zvládnout, tak jsme tým posílili o hráče áčka. To naopak v oslabené sestavě pak nestačilo na áčko Humpolce a prohrálo 1:8,“ uvedl šéftrenér LTC Tonstav-Service Jiří Linha.

Potěšili mě starší žáci, kteří porazili Třeboň 6:3 a před posledními dvěma zápasy se udrželi v souboji o druhé místo. Věřím, že se jim to povede, protože mají hratelné soupeře,“ dodal dále trenér. Své duely nezvládly oba týmy mladších žáků a dorostenci. A-tým mladších žáků prohrál 1:8 s Třeboní a béčko nestačilo na Český Krumlov 0:9.

Mrzí mě prohra dorosteneckého týmu se Strakonicemi po výsledku 3:6. Škoda byla zejména u Jirky Žaloudíka a Romana Lisy, kteří měli setbol či mečbol, ale nedokázali ho využít. Zápasy měli dobře rozehrané. Nevedlo se ani favoritce Simoně Čurdové, která prohrála 1:6 a 2:6,“ řekl dále Linha.

Nadcházející víkend se v areálu utká domácí tým v divizi s TK Sezimovo Ústí a mladší žactvo s LTC Tábor.

Štítky LTC, Tonstav-Service, tenis, LTC Tonstav-Service České Budějovice, České Budějovice, Jiří Linha, Humpolec, Třeboň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčtí tenisté mají za sebou náročný víkend. Starší žáci útočí na druhé místo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.