Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kurty LTC TONSTAV-SERVICE hostily turnaj dorostenců. Domácí Soukup prohrál až ve finále

Poslední turnaj zimní části tenisové sezony 2016/2017 obstarali na kurtech LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice dorostenci. Domácí klub hájilo pět hráčů v čele s nejvýše nasazeným Soukupem.

Tři kluci jsou ale věkově ještě žáci,“ doplnil šéftrenér LTC Jiří Linha, že za domácí do turnaje dorostu C nastoupili věkově jen dva dorostenci. „Celková účast byla oproti předchozím turnajům trošku slabší. Hrálo 17 hráčů.

Roli prvního nasazeného plnil domácí Radek Soukup, který došel do finále. „Potvrdil velkou bojovnost a cit pro míč. Bohužel do značné míry je zatím limitovaný technikou úderu, která mu neumožňuje předvádět ještě lepší výkony,“ řekl trenér Linha na adresu Soukupa.

Domácí hráč prohrál ve finále s Jakubem Prachařem z SK OAZA Praha 2:6 a 3:6. Spolu se svým spoluhráčem (Jiří Žaloudník, Hluboká nad Vltavou – pozn. autora) se Soukup umístil druhý i ve čtyřhře. I tu vyhrál Prachař. „Před 14 dny Prachař vyhrál také v Českém Krumlově,“ připomněl Linha.

Druhý dorostenec z LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice Jan Buček prohrál v prvním zápase s dalším domácím hráčem Theodorem Müllerem 2:6 a 2:6. Ten následně prohrál s nasazeným Matějem Rindošem z Jihlavy 1:6 a 2:6. Starší žáci Jakub Pešek a Štěpán Dvořák vypadli po prvních zápasech. „Kluci sbírali zkušenosti,“ dodal Linha.

Štítky finále, České Budějovice, Jiří Linha, Jakub Prachař, Praha, Jakub Pešek, Theodor Müller

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kurty LTC TONSTAV-SERVICE hostily turnaj dorostenců. Domácí Soukup prohrál až ve finále  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.