Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Oblastní přebor mladých tenistek vyhrála hlubocká Vondrášková

V hale tenisového klubu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se utkaly dorostenky v oblastním přeboru. Za domácí klub nastoupilo sedm hráček.

Turnaj byl pro dorosteneckou kategorii, ale poslali jsme do něj i naše starší žákyně,“ uvedl trenér a sportovní ředitel domácího oddílu LTC TONSTAV-SERVICE Vladimír Mikeš. „Holky to měly těžké. Ve třinácti letech hrály proti osmnáctiletým, ale mám radost, že naše žákyně dokázaly vyhrát první dvě kola. Pak už samozřejmě proti zkušenějším a starším soupeřkám neměly moc šancí.

Nejvýše nasazenou domácí hráčkou byla Simona Čurdová, ale po skreči skončila ve druhém kole. To bylo stopkou i pro Zuzanu Kosíkovou a Šárku Caisovou. Jen Kristýna Kuttová vypadla v prvním kole. Do třetího kola se probojovaly Natálie Rainke, Eliška Hrádková a Adéla Vavříková. 

Oblastní přebor vyhrála favoritka Kristýna Vondrášková z TJ TK MANE Hluboká nad Vltavou, která ve finále porazila druhou nasazenou Denisu Hrychovou z TK ZVVZ Milevsko 6:3 a 6:4. „Obě zahrály pěkně. Vondrášková potvrdila roli favoritky,“ dodal Mikeš.

Foto Jana Kroneislová

Štítky České Budějovice, Vladimír Mikeš, HC ZVVZ Milevsko, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblastní přebor mladých tenistek vyhrála hlubocká Vondrášková  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.