Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Halová sezona se na kurtech LTC TONSTAV - SERVICE České Budějovice pomalu hlásí o slovo

PR článek

I když jsou venkovní kurty stále v plném proudu díky příznivému počasí, je třeba myslet na další sezonu. Stejně jako každý rok v zimní halové sezoně nabízí tenisový klub pět krytých kurtů, z toho dva kurty v pevné hale s umělým povrchem. Tato hala je k dispozici celoročně.

Letos připravil klub pro členy a klienty v této hale novinku – kompletní osvětlení kurtů LED technologií. Dále v zimě nabízí tři kurty v nafukovací hale s antukovým povrchem. Vybrat si tedy může každý podle libosti a oblíbenosti.

Nyní je ten správný čas, zajistit si dlouhodobou rezervaci v hale, abyste měli po celou sezonu svůj oblíbený kurt v požadovaný den a čas vždy k dispozici. Na webových stránkách LTC TONSTAV-SERVICE naleznete ceník pro halovou sezonu 2016/2017. Při dlouhodobých rezervacích je cena zvýhodněna slevou.

Po skončení vašich bojů na tenisových kurtech si můžete dopřát odpočinku a zregenerovat síly v příjemném a klidném prostředí nově zrekonstruované klubové restaurace.

Dlouhodobé rezervace kurtů řeší výkonná ředitelka klubu Eva Svobodová na telefonním čísle 602 175 751 nebo na e-mailu reditel@teniscb.cz. Více informací naleznete na webových stránkách www.teniscb.cz.

Halová sezona startuje již 10. října!

Štítky České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Halová sezona se na kurtech LTC TONSTAV - SERVICE České Budějovice pomalu hlásí o slovo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.