Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Úspěšný víkend budějckého LTC. Zvítězilo v pěti ze sedmi zápasů

Předposlední hrací víkend mají za sebou smíšená družstva českobudějovických tenistů z LTC. A byl to víkend více než úspěšný. Až na zaváhání dospělého „béčka“ a rezervy staršího dorostu uspěli budějčtí tenisté ve všech zápasech. Dokonce i v divizi mužů, kde budou v posledním kole bojovat o konečné třetí místo.

Dospělé „áčko“ zajíždělo do Bechyně, kde po tuhém boji zvítězilo 5:4. „Mám velkou radost. Kluci udělali pět bodů. Holky dostaly velké debakly. Ale kluci to zvládli na výbornou. Škoda mladých holek, které to schytaly. Do Sezimáku pojedeme ale ještě v lepší sestavě,“ komentoval Vladimír Mikeš.

B-tým dospělých hrál na domácích kurtech, na kterých nestačil na Planou nad Lužnicí, když prohrál 3:6. „Neměli jsme šanci. Planá byla lepší. Kluci hráli dřív první ligu. Překvapil mě Soukup, který porazil Špačka,“ hodnotil výsledek sportovní ředitel.

První tým dorostu se doma střetl s Táborem B a vyhrál 6:3. „Podle očekávání jsme to zvládli. Jsem spokojený,“ krátce dodal Mikeš.

Tým staršího žactva A si poradil na domácích kurtech s Pelhřimovem poměrem 7:2. „Přesvědčivé perfektní vítězství. Opět naprostá spokojenost,“ řekl s úsměvem Mikeš

Starší žactvo B padlo v Milevsku 2:7. „I tento výsledek dopadl prakticky podle očekávání. Milevsko je největším favoritem soutěže,“ objasnil.

První tým mladšího žactva uspěl v Pelhřimově, když dokázal vyhrát 7:2. „Pořád to opakuji. O republice rozhodl hned druhý zápas s Táborem. Od té doby jsou to jasné výsledky,“ trochu smutně uzavřel Mikeš. B-tým mladšího žactva rozdrtil Velešín na jeho kurtech 9:0.

V posledním týdnu jede A-tým dospělých do Sezimova Ústí a „béčko“ do Velešína. Dorost A jede také ven, konkrétně do Třeboně. „Áčko“ staršího žactva přivítá na domácích kurtech Tábor a rezerva zajíždí do Kaplice. Mladší žactvo čeká doma souboj s Táborem B a rezerva mladšího žactva přivítá doma Český Krumlov.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Vladimír Mikeš, Pelhřimov, Milevsko, Velešín, Bechyně, Planá nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěšný víkend budějckého LTC. Zvítězilo v pěti ze sedmi zápasů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.