Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na beachvolejbalových kurtech vzniká venkovní kluziště

Zimní radovánky na pláži? Proč ne! Členové Beach klubu České Budějovice paradoxně s napětím očekávají období, které pro ně jindy znamenalo několikaměsíční dovolenou, a v areálu plážových sportů u Sportovní haly mezitím připravují udržované přírodní kluziště.

Ledová plocha vzniká hned na dvou kurtech a veřejnosti by se mohla otevřít už na začátku roku 2014. Úspěch myšlenky nadšených organizátorů však závisí na zájmu Budějčáků. Budou možnost bruslení pod širým nebem nedaleko centra využívat?

„Pokud nebude proti počasí, led bychom dokázali udržovat přírodně. Když ale teploty stoupnou nad nulu, musela by přijít na řadu drahá technologie. A na to se musíme pokusit sehnat dostatek financí,“ říká manažer Beach klubu a správce areálu v jedné osobě Jan Kanea.

Výhodou ledové plochy u Sportovky je snadná dostupnost autem s možností parkování, večerní osvětlení, fungující sociální zázemí v hale i nabídka občerstvení. „Naší snahou je navázat na fungování kluziště na náměstí v období adventu, které se setkalo s velkým zájmem veřejnosti,“ dodává Kanea.

Pokud by atrakce sklidila mezi lidmi úspěch, pořadatelé by nachystali led i v příštích letech. Tak co, Budějčáci? Chodili byste se v zimě klouzat ke Sportovce?

Budete využívat venkovní kluziště u Sportovní haly?

Celkem hlasovalo1197 čtenářů

Štítky venkovní kluziště, beach areál, Beach klub České Budějovice, bruslení, Madeta Motor České Budějovice, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Muchková

bylo by to skvělé..super místo a není nad to, bruslit venku.Jezdím na Hlubokou kde mají také venkovní bruslení a jezdí tam spousty budějovičáků.Myslím,že kdyby bylo bruslení u sportovní haly bylo by to fakt skvělé.

Neděle, 26. ledna 2014, 12:40Odpovědět

Na beachvolejbalových kurtech vzniká venkovní kluziště  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.