Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dragsterové závody uvidí diváci na bechyňském letišti

Dragster EuroGames je největší akcí svého druhu v Čechách, která se stala již tradicí. Jak již název napovídá, jedná se hlavně o dragsterové závody a show. V předchozích ročnících bylo k vidění více jak sto dvacet týmů ze všech koutů Evropy a byl tak slyšet řev různých speciálů dragsterových automobilů i motorek.

Vrcholem dragsterové sezony je každoročně populární akce Dragster EuroGames, která se letos koná od pátku 31. května do neděle 2. června a opět na Bechyňském letišti. Znovu se pojede oficiální mezinárodní závod 4th GRAND NATIONAL DRAG RACE Bechyně.

Tento velký závod o německý pohár dragsterových aut a motorek všech různých kategorií je jedinečná akce plná adrenalinu, rychlých strojů, spálených gum a vůně benzínu. Show je určena každému, ať už jste milovníky motorismu či nikoliv, určitě si zde přijdete na své.

Tento již devátý ročník kromě nadupaných dragsterových kár, motorek, profesionálních street fighters a jiných upravených strojů nabídne i bohatý kulturní program.

Na návštěvníky čeká hudba, která rozhodně nenechá nikoho v klidu a připraveny jsou další doprovodné programy a soutěže. Jako každý rok jsou k dispozici velkokapacitní stany s občerstvením.

Prostě sportovní podnik, na kterém nemůže chybět žádný fanda motorismu a extrémních sportů.

Přijďte si opět na Bechyňské letiště zvýšit hladinu adrenalinu v krvi na největší dragsterové akci letošního roku. Více informací o akci naleznete na webu www.dragsters.cz a www.detskydenbechyne.cz.

Napsal John Beer
Foto: archiv dragsters.cz

Štítky Dragster EuroGames, letiště, Bechyně, dragsterové závody, show, automobily, motorky, Evropa, Česko, Letiště Bechyně, John Beer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dragsterové závody uvidí diváci na bechyňském letišti  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.