Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do Gerbery se posedmé vrátili gladiátoři

Celkem osmnáct bojovníků K1 a Muay Thai se v sobotu představilo v budějcké Gerbeře při Pardál Gladiators Night 2013. Organizátoři se těšili na velkou účast a nelítostný boj uvnitř ringu. A obojí se rozhodně naplnilo!

Gerbera se začala plnit již od šesté hodiny večer, v půl sedmé přišly na řadu první rozehřívací zápasy. V nich se představili například budějčtí Jan Korčák, Josef Talafous a Daniel Pelech z Gladiators gym, nebo rakouský bojovník Gerhard Gebauer z MTA Linz Austria. Bojový program proložila ukázka Taekwon-da dětmi z domácího Gladiators gym či pole dance v podání Juicy Berry.

Bojovníky čekala takzvaná osmičková pyramida, tedy eliminace na tři zápasy. Váhová kategorie byla stanovena na maximální limit 82,55 kilogramu a představili se v ní Daniel Vítovec (Hanuman Gym Praha), Ivo Zedníček (Muay Thai Brno), David Meduna (G Titan Club Žatec), Daniel Brunclík (X Team Praha), Marek Bartl (KBC Přerov), Lukáš Kabátník (Tiger Team Praha), Daniel Navara (KBC Příbram) a Jan Lukš (Gladiators gym).

Z celkového vítězství se nakonec radoval Daniel Vítovec, který o první místo bojoval s Ivem Zedníčkem. Českobudějovický reprezentant Jan Lukš hájil naše město všemi silami, bohužel ale natrefil v semifinále na pozdějšího vítěze Vítovce a ten byl nad jeho síly.

Výborný zápas a skvělý výkon předvedli také další budějčtí bojovníci, kteří soutěžili mimo pyramidu ve vložených zápasech. Vlastimil Bařinka a Filip Šimeček, oba členové klubu Gladiators gym, dokázali své kvality, když porazili těžké soupeře z Rakouska.

A jak celou akci zhodnotil hlavní organizátor Michal Novák? „Jsem strašně rád, že přišlo tolik lidí a o zábavu bylo postaráno. Je vidět, že lidé mají o bojové sporty zájem a to, co děláme, má smysl. Co se týká bojových výkonů, jsem nadšen. Kluci z Budějc předvedli hezké zápasy a bylo se na co koukat.“

Pardál Gladiators Night 2013

Pondělí, 4. listopadu 2013, 18:15

Pardál Gladiators Night 2013
Pardál Gladiators Night 2013

Autoři

Štítky Pardál Gladiators Night 2013, Gerbera, České Budějovice, K1, Muay Thai, Praha, KBC Bank, Gerhard Gebauer, Michal Novák, Vlastimil Bařinka, Rakousko, Brno, Žatec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Gerbery se posedmé vrátili gladiátoři  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.