Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtyřicítka nadšených cyklistů pokořila maraton

V pátek večer nejít do hospody, ale dát si pořádně do těla. To byl program čtyřicítky odvážných sportovců, kteří čtvrtého října zasedli na indoor kola v prostorách atria budovy energetické společnosti E.ON. Akci pořádalo Fitness 14, které sídlí přímo v budově vedle hokejové haly.

Všechny zúčastněné vybízel k co nejlepším výkonům instruktor Indoor cyclingu Daniel Fekl. Na kola nasedli jak ostatní instruktoři z Fitness 14, tak i návštěvníci a klienti tohoto oblíbeného fitka.

Ke skvělé sportovně naladěné atmosféře přispělo velké promítací plátno, díky němuž si cyklisté mohli představit, kudy projíždí. Rovinky střídaly kopce a čtyřicítka cyklistů byla už od začátku nabuzená na tříhodinový maraton.

Za živého hudebního doprovodu DJ HellSmitha dojeli sportovci a sportovkyně do cíle. Je jasné, že všichni cyklisté neudrželi tempo po celou dobu, ale každý si mohl jet podle svých možností.

Štítky Indoor Cycling Maraton, Fitness 14, E.ON, České Budějovice, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřicítka nadšených cyklistů pokořila maraton  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.