Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Během festivalu se můžete zdokonalit v inline bruslení

Od příští soboty 18. srpna se bude v Lipně nad Vltavou, oblíbené destinaci mezi mnoha Budějčáky, konat devítidenní Lipno Sport Fest. Vedle závodů, které jsou připraveny na víkend, budou mít návštěvníci Lipna ve všední dny možnost zdokonalit se v inline bruslení.

Každý, kdo se dostaví do meeting pointu (je třeba sledovat internetové stránky www.lipnosportfestival.cz) v příslušnou hodinu, bude mít možnost shlédnout inline exhibici, projít kurzem inline dovedností a nakonec absolvovat projížďku na bruslích, kde si své nově nabité vědomosti vyzkouší v praxi.

„To vše proběhne pod dohledem profesionálního lektora,“ upřesnil Martin Dvořák, organizátor sportovní části festivalu. Lipno Sport Fest zároveň nabídne možnost testování in-line bruslí zdarma. „Na všední dny je dále připravena například výuka jachtingu, jízda na paddle boardech, lukostřelba, lezecká stěna a mnohé další,“ doplnil Dvořák. Všechny akce jsou určeny i široké veřejnosti.

Na sportovní aktivity bude ve vybrané dny v odpoledních a večerních hodinách navazovat kulturní program v podobě dětských divadelních představení nebo i víkendových večerních koncertů.

„Těšit se návštěvníci Lipna mohou na kapely Goodfellas, U2 Revival či na hudební show Kašpárek v rohlíku. Koncerty a divadla budou mít své místo na pláži, místě, které svou polohou s výhledem na jezero jistě navodí jedinečnou atmosféru,“ doplnila Jitka Fatková, ředitelka pořádající společnosti.

Napsal Dobrin Stojcev, Mediafax
Foto: www.lipno.info

Štítky Lipno Sport Fest, Lipna nad Vltavou, festival, inline bruslení, Vodní nádrž Lipno, Martin Dvořák, Lipno nad Vltavou, Mediafax, The Fellas, všední den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během festivalu se můžete zdokonalit v inline bruslení  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.