Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve Veselí nad Lužnicí se schyluje k velké cyklokrosové bitvě

Cyklokrosaři a příznivci tohoto sportu obsadí o první říjnové neděli Veselí nad Lužnicí. Tohle jihočeské městečko totiž bude dějištěm Velké ceny města Veselí nad Lužnicí v cyklokrosu. A to už popáté.

Na programu jsou závod seriálu Toi Toi Cup v mládežnických kategoriích a klání pro kategorie Ženy a Elite Muži.Už druhým rokem je součástí Velké ceny města Veselí nad Lužnicí rovněž Projekt základních škol, při kterém si mohou zazávodit žáci i žákyně pátých až devátých tříd. Tři nejlepší budou odměněni věcnými cenami, medailemi a pohárem. Spectrumbike také do projektu věnuje kolo, proto se bude vyhlašovat i tombola všech zúčastněných dětí. Výherce se poté může těšit na kvalitní horské kolo Specialized, které přebere osobně na místě závodu.

Samotný začátek Velké ceny města Veselí nad Lužnicí, která se jede v neděli 1. října, je naplánován na 9:45 hodin. Na trať se vydají účastníci Toi Toi Cupu v pořadí kategorií Kadetky, Žáci, Kadeti a Junioři. Pokračování obstará od 13 hodin Projekt základních škol a elitní kategorie se na cyklokrosovou trasu vydají o hodinu později.  


 

Autoři | Foto cyklokrosveseli.cz

Štítky cyklokros, Velká cena, Veselí nad Lužnicí, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Veselí nad Lužnicí se schyluje k velké cyklokrosové bitvě  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.