Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Sparing Camp přilákal do Budějc stovky karatistů ze sedmi států

Sportovní hala hostila v neděli po celý den přípravný kemp pro karatisty všech kategorií. Akci tradičně pořádá TJ Karate České Budějovice a na osmý ročník dorazil rekordní počet účastníků.

Oddíl TJ Karate České Budějovice organizuje Sparing Camp pravidelně každý rok. „Smysl kempu byl v tom, že za jeden den absolvuje každý závodník co nejvíce zápasů s různými soupeři,“ řekl hlavní trenér oddílu TJ Karate České Budějovice a organizátor Sparing Campu Miroslav Hýsek.

Akci, která se včera konala již poosmé, vyhledávají kluby z celého Česka i zahraničí. „Podařilo se nám akci znovu rozšířit a dorazilo tak přibližně 340 karatistů ze 40 klubů,“ dodal Hýsek s tím, že diváci ve sportovce mohli vidět karatisty ze 7 států. Kromě České republiky přijeli i karatisté z Německa, Maďarska, Izraele, Rakouska, Polska a Slovenska.

Organizátoři zvolili pro další Sparing Camp zázemí v budějcké sportovce, kde mohli účastníkům nabídnout větší komfort. „Kvůli velkému vytížení sportovky se do ní dostaneme málokdy. Když se nám ale příležitost naskytla, uvítali jsme to. Na podobný počet lidí potřebujeme kvalitní zázemí. Minule jsme se potýkali s tím, že celý smysl Sparing Campu byl na hraně, protože princip je o tom mít co nejvíc zápasů během jednoho dne.“

Další ročník Sparing Campu by budějčtí karatisté chtěli uspořádat ještě letos. „Plánujeme to na říjen nebo listopad.

Sparing Camp 8

Pondělí, 1. května 2017, 10:21

Sparing Camp 8
Sparing Camp 8

Štítky České Budějovice, karate, Česko, Německo, Polsko, Izrael, Rakousko, Maďarsko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Sparing Camp přilákal do Budějc stovky karatistů ze sedmi států  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.