Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Karatisté uspěli na pohárových turnajích a získali 66 medailí

Bojovníci oddílu TJ Karate České Budějovice přivezli uplynulý víkend desítky medailí z České Lípy, kde se konalo první kolo Národního poháru pro dorostence, juniory, U21 a seniory. Součástí víkendu byl i Pohár nadějí pro mládež.

Víkend byl navíc zpestřený pro reprezentanty o soustředění se španělským taktikem Sebou. Pohár nadějí a Národní pohár naši závodníci zvládli parádně a vybojovali 66 medailí. Náš klub se tak stal jednoznačně nejúspěšnějším klubem turnaje,“ zhodnotil trenér TJ Karate Miroslav Hýsek, který se svými svěřenci na Národním poháru slavil zisk 35 medailí.

Podle jeho slov šla největší pochvala na talentovaného Marka Řeřichu, který jako jeden z nejmladších závodníků v seniorské kategorii zvítězil ve třech kategoriích. „Vyhrál kumite senioři i U21 do 75 kilogramů a poté nezaváhal ani v královské kategorii bez rozdílu hmotnosti.

Z Poháru nadějí Budějce přivezly 35 medailí a i v tomto turnaji vyhrály hodnocení klubů. „Mám radost, protože jsme si potvrdili, že máme v klubu další talenty, kteří mohou v budoucnu zápasit na vrcholných turnajích,“ dodal Hýsek.

Autoři | Foto archiv TJ Karate České Budějovice

Štítky České Budějovice, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karatisté uspěli na pohárových turnajích a získali 66 medailí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.