Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mattoni 1/2Maraton České Budějovice se blíží, zbývá polovina startovních čísel

Od šestého ročníku Mattoni 1/2Maratonu České Budějovice nás sice dělí ještě pět měsíců, přesto je nejvyšší čas! Na co? Přece sehnat si startovní číslo – na jeden z největších závodů v České republice jich zbývá polovina. Registrací na čtvrtý závod RunCzech běžecké ligy v roce 2017 můžete udělat radost nejen sobě, můžete ji rovněž darovat svým blízkým. Také letos platí, že za nejvýhodnější cenu poběží ti, kteří se zaregistrují dříve, cena totiž s pozdějším přihlášením roste.

Půlmaraton v Českých Budějovicích letos poběží 3500 závodníků. A na jih Čech se opět vydá řada zahraničních běžců. „Je skvělé, že do Českých Budějovic přijíždějí nejen běžci z České republiky, ale také ze Slovenska, Německa, Rakouska, Maďarska nebo Itálie. Ti všichni si mohou užít závod, obdivovat krásné město a v neposlední řadě dát vydělat místním podnikatelům,“ říká prezident organizačního výboru RunCzech Carlo Capalbo s tím, že návštěvníci půlmaratonu utratí každoročně ve městě téměř 20 milionů korun.

Šestý ročník českobudějovického půlmaratonu se rozeběhne v sobotu 3. června. Než se do ulic jihočeské metropole pustí půlmaratonci, šanci dostanou nesoutěžní běžci – dm rodinný běh určený dětem a jejich rodičům, nabízí dva a půl tisíce strartovních čísel a nenáročnou tříkilometrovou trať. Registrace na dm rodinný běh i na Mattoni 1/2Maraton České Budějovice jsou dostupné na adrese www.runczech.com.

Kromě českobudějovického závodu se běžci mohou zaregistrovat také na půlmaratony v Karlových Varech, Olomouci, Ústí nad Labem a na desetikilometrový a štafetový závod v Praze. Startovní čísla na dva největší závody RunCzech běžecké ligy, půlmaraton a maraton v Praze, se dají pořídit už jenom skrze charitativní organizace. A kdy že se RunCzech běžecká liga v roce 2017 rozeběhne?

  • Sportisimo 1/2Maraton Praha – 1. dubna 2017
  • Volkswagen Maraton Praha – 7. května 2017
  • Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary – 20. května 2017
  • Mattoni 1/2Maraton České Budějovice – 3. června 2017
  • O2 Pražská štafeta – 14. a 15. června 2017 (není součástí RunCzech běžecké ligy)
  • Mattoni 1/2Maraton Olomouc – 24. června 2017
  • Birell Grand Prix Praha – 9. září 2017
  • Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem – 16. září 2017

Štítky Mattoni, České Budějovice, RunCzech, Česko, půlmaraton, Praha, Německo, Organizační výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Itálie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mattoni 1/2Maraton České Budějovice se blíží, zbývá polovina startovních čísel  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.