Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

EUROGYM 2016: Jediný panák, který opravdu pomáhá

Po velmi úspěšné akci na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, kde se sešlo skoro tisíc dětí, přišli pořadatelé červencové sportovní akce EUROGYM 2016 s další novinkou - prodávají trička a jiné předměty s emblémem akce. Část výtěžku přitom připadne mladým sportovcům z jižních Čech.

EUROGYM 2016 vypukne v Českých Budějovicích v červenci tohoto roku. Jednou z doprovodných akcí je projekt HELP FOR FRIENDS (Pomoc přátelům) - peníze získané z části tržeb a také z darů účastníků a sponzorů budou rozděleny mezi Dětský domov Žíchovec, mladého sportovce Tomáše Jelínka, který je kvůli rozštěpu páteře na invalidním vozíku, a naději českého rychlobruslení Jakuba Kopřivu, pro jehož rodinu je nemožné financovat pouze z vlastních zdrojů potřebný trénink a vybavení. Kdo by chtěl přispět zakoupením některého z předmětů s emblémem EUROGYM 2016, může tak učinit nákupem u stánku EUROGYM 2016, a to ještě o následujících dvou víkendech. Během nich ho totiž najdete vždy v pátek od pěti odpoledne do osmi hodin večer a v sobotu od 10:00 do 15:00 právě v IGY Centru.


Plavec Tomáš Jelínek

Stánek EUROGYM 2016 je nepřehlédnutelný a ke kloboučku, tričku, náramku, placce nebo také antistresovému míčku dostane každý navíc úsměv od českobudějovických gymnastek, které s prodejem pomáhají.

Logo EUROGYM 2016 stále nemá jméno, a tak mu pořadatelé říkají prostě „panák“. A teď o něm platí, že to je panák, který pomáhá. Například v Žíchovci chtějí za získané prostředky dovybavit tamní flotilu jízdních kol a kolečkových bruslí.

IGY Centrum čeká v příštích měsících rozsáhlá rekonstrukce, což je jeden z důvodů, proč se prodej na konci května přesune do dalšího z oblíbených nákupních prostor Českých Budějovic - do Géčka. „Děkujeme jak IGY, tak i Géčku za jejich vstřícnost a poskytnutí azylu pro naše aktivity,“ poznamenal k tomu předseda organizačního výboru EUROGYM 2016 Roman Slavík s tím, že v současné době hledají organizátoři prostor, kde by bylo možné prodávat během června. Již nyní je ale jisté, že těsně před zahájením EUROGYM 2016 se prodej na první dva červencové víkendy vrátí právě do Géčka.

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, Jihočeský kraj, Náměstí Přemysla Otakara II., Tomáš Jelínek, G.cz, Organizační výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Žíchovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Král

K úvodu - na náměstí se "nesešlo" skoro tisíc dětí, tyto děti tam byly poslány na pokyn města České Budějovice, konkrétně p. Divíška z odboru školství a s politickým požehnáním Petra Podholy a to bez vědomí, natož souhlasu rodičů.

Středa, 4. května 2016, 11:13Odpovědět

EUROGYM 2016: Jediný panák, který opravdu pomáhá  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.