Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Crossfitová soutěž Ultimate League pokračuje, i druhý závod hostí Budějce

Silový trénink baví čím dál více milovníků cvičení. Dokládá to obrovský zájem o účast v dalším závodu soutěže Ultimate League. Úvodní kolo se uskutečnilo v budějckém Performance Power Center na sklonku listopadu loňského roku. Budějcká Drbna byla u toho a sledovala někdy až heroické výkony třiatřiceti účastníků. Na sobotní kolo se do stejných prostor chystá téměř dvakrát tolik sportovců!

Atmosféra listopadového klání předčila očekávání organizátorů. „Takový zájem jsme opravdu nečekali. Hezké bylo sledovat i výkony dětí v doprovodné lize, která je v republice rovněž unikátní,“ přidává jeden z organizátorů Ultimate League Dominik Kodras. Ten nebude v sobotu 30. ledna chybět i u druhého závodu.

Všech šedesát registrovaných účastníků se má na co těšit. Bohatý program odstartuje v 10 hodin dopoledne a plánovaný konec je stanoven na 17:30. Během toho bude všem, kteří se budou, ale i nebudou potit, hrát DJ Ramel. Připraveno bude i občerstvení a nebude chybět ani doprovodná liga UCL Kids pro děti od čtyř do jedenácti let.

Přestože je kapacita závodu naplněna, organizátoři zvou diváky, aby přišli podpořit všechny soutěžící, včetně těch nejmladších. „Rádi bychom, aby se na nás přišli podívat i zástupci sportovních klubů. Silový trénink může hodně pomoci ke zlepšení jejich výkonů. Třeba liberečtí hokejisté pracovali před sezonou na výbušnosti a síle. A podívejme se, kde se teď v tabulce nachází,“ dodává s úsměvem Kodras.

Štítky České Budějovice, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crossfitová soutěž Ultimate League pokračuje, i druhý závod hostí Budějce  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.