Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ostatní sporty

Turnov vyhrál na jihu Čech i podruhé a srovnal na 2:2. Štíři musí zabojovat ve středu na hřišti soupeře

Další gólovou přestřelku florbalisté FBC Štíři České Budějovice ve čtvrtfinále Národní ligy s TJ Turnov nevyhráli. Po velkém boji prohráli 6:7 v prodloužení a stav série je 2:2.

Štíři inkasovali ve třetí sekundě a nezvládli první třetinu. Turnov snížil v sérii na 1:2

Třetí čtvrtfinále Národní ligy ve florbale hráčům FBC Štíři České Budějovice nevyšlo. Rozhodující třetí bod Jihočeši s TJ Turnov po porážce 3:6 nepřidali. Série pokračuje dnes od 13 hodin.

Čtvrtfinále s Turnovem zahájili Štíři venkovní výhrou. V neděli se hraje druhý zápas

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice vstoupili do nadstavbové části Národní ligy výhrou 6:4 na hřišti Turnova. Série hraná na tři vítězství pokračuje v neděli večer. V Budějcích se bude hrát příští víkend.

Štíry si překvapivě vybral druhý tým po základní části Turnov

Nečekanou volbu učinilo vedení TJ Turnov, které si jako soupeře pro první kolo play-off florbalové Národní ligy vybralo FBC Štíři České Budějovice. První zápas se odehraje 4. března.

Štíři završili základní část prohrou v Chomutově. A vyhlíží večerní výběr soupeře pro play-off

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice prohráli v posledním kole základní části Národní ligy v Chomutově 5:6. O výhru Jihočeši přišli v samém závěru zápasu.

Na Lipně změří své síly sjezdaři i slalomáři

Nejen rekreační lyžaři, ale také závodníci všech věkových kategorií vyrážejí v letošní zimě do Skiareálu Lipno. Lyžařské kluby využívají místní sjezdovky ke kvalitním tréninkům a nechybí ani soutěžní akce, při kterých lyžaři i snowboardisté změří...

Štíři přivzali do síně slávy kapitána Kudláčka, který se těší na play-off

Důležitým hráčem florbalového klubu Štíři České Budějovice je Michael Kudláček. Za svou oddanost klubu se dostal do síně slávy, která u Štírů nese název KLM KLUB. Před blížícím se play-off promluvil kapitán i o touze zahrát si se Štíry vyšší soutěž.

Karatisté měli skvělý start do evropského šampionátu. Debutantka Šáchová získala bronz

Reprezentaci České republiky na mistrovství Evropy mládeže tvoří početná výprava TJ Karate České Budějovice. A hned první den turnaje získala bronzovou medaili dorostenka Martina Šáchová.

Oblastní přebor mladých tenistek vyhrála hlubocká Vondrášková

V hale tenisového klubu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se utkaly dorostenky v oblastním přeboru. Za domácí klub nastoupilo sedm hráček.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.