Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Užijte si Rallye Český Krumlov jako VIP hosté

Burácení motorů, pískání gum a milimetrové průjezdy zatáčkami. Už na konci tohoto týdne se na jihu Čech uskuteční jedna z největších motoristických událostí v České republice – 45. ročník Rallye Český Krumlov. A loňského vítěze Jana Kopeckého nebo třeba Václava Pecha či Jana Černého můžete i tentokrát sledovat jako VIP hosti.

Budějcká Drbna si ve spolupráci s organizátory Rallye Český Krumlov připravila pro své čtenáře soutěž o dvě VIP vstupenky na celou akci. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a věřit, že se na vás při slosování usměje štěstí.

45. ročník Rallye Český Krumlov – 19. a 20. května

Užijte si skvělou automobilovou soutěž jako VIP hosté. K účasti v soutěži stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční 18. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na vyhlášení vítěze. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

SOUTĚŽ SKONČILA!

Rozdíl mezi loňským vítězem Janem Kopeckým a druhým Pontusem Tidemandem byl 39,8 sekundy. Správně byla odpověď C. Dvě VIP vstupenky na Rallye Český Krumlov vyhrál Tomáš Beníšek. Blahopřejeme!

 

Foto Dominik Svoboda

Štítky rallye, VIP, Český Krumlov, soutěž, Česko, Jan Kopecký, Václav Pech, Jan M. Černý, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Užijte si Rallye Český Krumlov jako VIP hosté  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.