Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žraloci Ledenice zahajují finálové boje. Hrát budou muži i ženy

Historický úspěch mají svým postupem do finále extraligy softbalisté i softbalistky klubu Žraloci Ledenice v kapse. Dnes začíná pro oba týmy finále. Doma se představí zítra. Muži hrají s Havlíčkovým Brodem, ženy s Joudrs Praha.

Ženy rozehrají utkání v Praze dnes odpoledne od 14 hodin, muži zabojují na Vysočině od 20 hodin. Série se hrají na tři vítězné zápasy. „Zítra série budou pokračovat v Ledenicích. Muži nastoupí jako první v 11 hodin, ženy pak ve 14:00,“ uvedla prezidentka klubu Hana Korčáková.

Postupem do finále přepsaly oba týmy historii klubu. „Ženy byl ve finále poprvé loni a hrály se stejným soupeřem. Joudrs Praha je desetinásobný vítěz extraligy. Holky mají více zkušeností, jsou posílené o Dinu Pfifrovou (přestup z Joudrs Praha) a Lucii Halakucovou (hostování ze Storms Praha). Oproti loňsku určitě budou více bojovat.

Muži jsou ve finále poprvé. V semifinále přešli přes těžkého soupeře Spectrum Praha. Havlíčkův Brod je obhájce titulu a poprvé jde o mimopražské finále. Oba týmy mají velkou chuť i šanci vyhrát. Loni měl Brod zámořské posily, letos jde pouze s odchovanci. Bude to vyrovnané,“ dodala Korčáková.

Štítky Žraloci Ledenice, softbal, finále, extraliga, Ledenice, SK Joudrs Praha, Praha, Spectrum Praha, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žraloci Ledenice zahajují finálové boje. Hrát budou muži i ženy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.