Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rybníkářská liga nabídla v říjnu pouze duely jedné skupiny

Teprve z poloviny se v říjnu rozjel nový ročník oblíbené Rybníkářské hokejové ligy Hokejového centra Pouzar. Do své základní části totiž během prvního měsíce vstoupila pouze Modrá skupina, tedy ta amatérštější. V devíti odehraných zápasech rozhodně nebyla nouze o zajímavé výsledky.

Říjnovým lídrem tabulky se stal celek HC Pekárna Srnín. To ale jen díky jednomu odehranému utkání navíc. Ze tří zápasů vybojovali jeho hráči dvě výhry a usadili se na čele. Velký podíl na tom má i Zdeněk Vašek, který je za sedm branek a tři asistence aktuálně nejproduktivnějším hokejistou Srnína. Svým hattrickem pomohl zdolat Ledenice 7:5. Pekaři nestačili uplynulý měsíc pouze na HC Meta.

Když je řeč o kanadském bodování Modré skupiny RHL, právě hráč HC Meta Jan Seidl jej v říjnu ovládl. A ne ledajakým způsobem. Sedm bodů, které stačily na první místo, si dokázal připsat pouze v jediném střetnutí proti HC Trendy ČB. Jeho tým strhl přestřelku 9:6 na svou stranu a Seidl byl hned u sedmi branek (3+4), což je opravdu úctyhodný počin. Šlo také o duel s nejvíce vstřelenými brankami. Nejlepším střelcem klání prvního měsíce ligy se stal za čtyři góly Jakub Vitera z HC Trendy ČB.

Amatérská soutěž také oceňuje nejslušnější tým. Tím se stal HC Radoni ČB. Údaj je to sice trochu zkreslený, nicméně v jediném utkání, které jeho hráči odehráli, byl vyloučen na čtyři minuty pouze Pavel Novák. Jako odměnu obdržel vedoucí týmu Jaroslav Šebek poukaz pro dvě osoby na listopadové lekce hokejové školy Hokejového centra Pouzar a Dárkový poukaz na 11 vstupů do posilovny Fitness Pouzar.

V neděli od 10:15 se v HCP uskuteční zajímavé mezinárodní měření sil. Souboj amatérských týmů si střihnou domácí HC Trendy ČB proti rakouským EC Ilzer Broncos, kteří působí v nejvyšší neprofesionální soutěži Rakouska. Vstup na zápas je zcela zdarma.

Štítky Rybníkářská hokejová liga Hokejového Centra Pouzar, říjen, shrnutí, hokej, Jan Seidl, Srnín, Jaroslav Šebek, Pavel Novák, Ledenice, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rybníkářská liga nabídla v říjnu pouze duely jedné skupiny  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.