Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Fanoušci Motoru vyrazí na pochod městem

Reakcí příznivců budějckého HC Mountfield na možný odchod hlavního partnera klubu do jiného města a s tím související možný konec extraligového hokeje v jihočeské metropoli bude úterní pochod městem. Účast na ojedinělé akci přislíbilo jenom na Facebooku už více než čtyři sta lidí.

„Chtěl bych vyzvat všechny fanoušky Motoru, kterým není lhostejná současná situace, která může znamenat odchod extraligy z města, ale i konec hokeje na vrcholné úrovni, aby se semkli a vyrazili s námi na Pochod za záchranu budějovického hokeje. Pojďte ukázat, že umíme držet pohromadě i v takové chvíli, přestože kvůli povodním není zrovna ideální čas,“ vyzývá všechny příznivce budějckého hokeje šéf fanklubu Motoru Pavel Vágner, kterému nikdo neřekne jinak než Pajky.

Sraz mají fanoušci v úterý od 17 hodin v horní části Lannovy třídy poblíž nádraží, o půl hodiny později vyrazí po Lannovce na náměstí Přemysla Otakara II. a odtud budou pokračovat až k Budvar Aréně.

„Věřím, že se pochod obejde bez nějakých zbytečných sprostých výkřiků. Někdo možná bude volit silnější slova, ale hlavně nic nerozbíjejte!“ prosí Pajky ostatní fanoušky. „Nevíme, jestli se touhle akcí něco změní, ale můžeme ukázat, že náš Motor máme v srdci a dokážeme za něj bojovat nejen v hledišti.“

Podle Vágnera může po ukončení podpory budějckého hokeje společností Mountfield nastat problém s hledáním jiného generálního sponzora. „Pak záleží na tom, jestli se změní postoj města. České Budějovice - město sportu. Tohle nám visí na zimáku, tak sakra... proč máme přijít o sport číslo jedna? Zítra v 17 hodin na viděnou. Motoru zdar!“

ČTĚTE TAKÉ: Konec extraligy v Budějcích? Prý už je rozhodnuto

Štítky Pochod za záchranu budějovického hokeje, Motor, fanoušci, České Budějovice, hokej, Madeta Motor České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Facebook, Přemysl Otakar II., Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Pane Bezbřehu, já jen říkám to co mě štve. A to je přesně to co vadí i Vám. Já vůbec nechci, aby se v případě nedotování divadla přesunuly prostředky do hokeje. Mě jen fascinuje, že jak píšete 100 milionů dotací do divadla každý rok nikomu nevadí. Mě vadí.

Úterý, 4. června 2013, 12:00Odpovědět

Jan Bezbřeh

Pohybujete se na tenkém ledě pane Hawky. Když jsem kdesi nadhodil, že se jedná v pricipu o totéž včetně toho, že ani divadlo by město (stejně jako hokej) nemělo provozovat a mělo by být soukromý. A že neexistuje argument, proč na divadlo ano a na hokej ne, pokud se divadlo dotuje. Byl jsem za barbara, byť bez vysvětlení. Princip je naprosto stejnej. Pokud někdo říká, že na divadlo ano a na hokej ne, je to jen postoj na základě osobních preferencí(v lepším případě..diktát politický korektnosti v horším), ať už ho obhájí jakkoli, je to pravděpodobně pokrytectví. Jinak za mě veřejný peníze ani na divadlo ani na hokej...celá ta úvaha leží na tom, že do divadel tu jde sto mega a v hokeji drobný na mládež. Proč?

Úterý, 4. června 2013, 10:39Odpovědět

Hawky

Souhlasím s Jakobim ve FB komentáři. Dokud nebude licence patřit Budějčákům, ale majitelům odjinud, bude situace pořád na hraně. Podle mě chce Mountfield odejít opakovaně a tahle situace se mu hodí. Tak ať odejdou....a peníze na hokej? Všimli jste si ankety ohledně každoroční dotace města do divadla? Pro pár stovek lidí jde z rozpočtu neskutečný balík každý rok.....tedy v případě, že by město chtělo novou formu hokeje podpořit.

Úterý, 4. června 2013, 08:56Odpovědět

Fanoušci Motoru vyrazí na pochod městem  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.