Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejové Centrum Pouzar nabírá nové mladé hokejisty

Přemýšlíte, na jaký sport dáte své děti? Právě hokej může být tím sportem. Již tuto sobotu 5. září 2015 bude probíhat od 10 do 14 hodin v Hokejovém Centru Pouzar nábor mladých hokejistů.

Tým ročníku 2008 letos vyhrál velice prestižní turnaj v Praze a to rozdílem třídy. Navíc hráč Jakub Kretschmer obdrží zvláštní ocenění od ČSLH v rámci projektu Hraj fair - cena Oldřicha Machače za přístup ke hře a sportovnímu vystupování.

Nábor je určen pro děti narozené v roce 2009 až 2011. Pokud má vaše dítě brusle, helmu či rukavice, ať si vše vezme s sebou.

Na děti čekají hry a cvičení v hokejové i sportovní hale, skákací hrad, malování na obličej a samozřejmě také občerstvení. Mimo jiné je čeká také diskuze s legendou budějckého hokeje Jaroslavem Pouzarem.

„Přítomno bude celé vedení Hokejového Centra Pouzar v čele s panem Pouzarem. Děti navíc budou mít možnost vyzkoušet i takové aktivity, které si nevyzkouší ani při tělesné výchově. Nebudeme se zaměřovat výhradně na hokej. Jsme jediný klub, který může něco takového nabídnout. Navíc v budoucnu plánujeme užší spolupráci se ZŠ Máj 2 a některé děti tak budou mít sportovní činnost už v rámci výuky,“ doplnil k náboru a plánům šéftrenér Lvů Jan Trummer.

Ještě více informací se dozvíte na webových stránkách www.hc-cbl.cz.

Autoři

Štítky hokej, Jaroslav Pouzar, hokejista, Český svaz ledního hokeje, Oldřich Machač, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové Centrum Pouzar nabírá nové mladé hokejisty  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.