Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motor pomáhá Arpidě. Bude hrát v dresech, na jejichž designu se podílely děti z centra

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice další zápas WSM ligy odehrají v pondělí 18. prosince proti LHK Jestřábi Prostějov. Utkání bude netradičně přizpůsobené podpoře českobudějovického centra Arpida. Patronem je herec a režisér Jiří Mádl. Společně s ním budou moci diváci originálním způsobem přímo na místě přispět Arpidě na její potřebné projekty. Dresy jsou už teď nabídnuty ve speciální aukci.

Na co konkrétně bude výtěžek určen? Centrum Arpida v Českých Budějovicích potřebuje další prostory, ty současné už jsou plně vytížené. Nová budova by měla být určena pro dospělé klienty centra, kteří často nemají šanci aktivně se zapojit do života. Arpida jim v tomto pomůže, pokud vy pomůžete jí.

První třetinu pondělního jedinečného charitativního zápasu odehrají hokejisté Motoru ve speciálních „Arpida“ dresech, na jejichž designu se děti z centra samy podílely.

Už ode dneška, pondělí 11. prosince, probíhá na webu Sportovní aukce.cz charitativní aukce těchto dresů, ve kterých bude Motor hrát proti Prostějovu. Ta končí ve středu 20. prosince a dresy bude možné vyzvednout ještě v pátek 22. prosince před posledním předvánočním zápasem Motoru, abyste dres mohli dát někomu pod stromeček.

„Zápas s Prostějovem bude celý prošpikován pomocí Arpidě, ke koupi budou perníčky, na které děti lepily znak Motoru, Jiří Mádl jako moderátor bude fanoušky výrazně motivovat k tomu, aby co nejúčiněji pomáhali a třeba i překonali rekord v počtu odeslaných DMS během jednoho hokejového zápasu. V průběhu utkání totiž budou moci fanoušci zasílat i speciální dárkové DMS ve tvaru DMS ARPIDA 30, nebo DMS ARPIDA 60 případně DMS ARPIDA 90 na telefonní číslo 87 777. Zkrátka, kromě skvělého hokeje budete mít i skvělý pocit z toho, že pomáháte dobré věci," láká nejen na utkání mluvčí českobudějovické Arpidy Ondřej Hellebrant.

Bitva Motoru s Jestřáby v Budvar aréně v pondělí 18. prosince začíná v 17:30 hodin. Vstupenky jsou k zakoupení zde: HC Motor České Budějovice.

Autoři

Štítky hokej, Motor, charita, aukce, dres, Arpida, Madeta Motor České Budějovice, LHK Jestřábi Prostějov, dražba, Jiří Mádl, design, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor pomáhá Arpidě. Bude hrát v dresech, na jejichž designu se podílely děti z centra  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.