Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušci mají o dresech Motoru jasno. Co na to sponzoři?

S poměrně velkou převahou vyhrála mezi fanoušky hokejového ČEZ Motor České Budějovice varianta dresu s jedním výrazným vodorovným pruhem. Čeká se na finální schválení sponzorů.

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice chtějí být fanouškům ještě blíže, a proto vedení klubu připravilo mezi sezónami akci, díky které volili design nových dresů přímo fanoušci. Z nabídky, ve které bylo pět variant domácích a hostujících trikotů, vybrali fanoušci variantu č. 3.

Samotné hlasování fanoušků bylo poměrně jasné. Varianta číslo 3 získala celkem 382 hlasů, což bylo přes 33 % hlasujících. Varianta číslo 1, která skončila na druhé pozici, měla o více než 150 hlasů méně,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí klubu Tomáš Kučera. O tom, zda zvolený návrh je finální, rozhodnou ale až sponzoři a partneři klubu.

Právě oni mají možnost do designu ještě zasáhnout. „Partnerům se vizuál postupně rozeslal a uvidíme, jaké vyjádření a jak rychle se nám vrátí. To neumím odhadnout,“ dodal Kučera na otázku, kdy bude známá finální podoba.

Budějcká Drbna oslovila o názor z partnerů, co mají logo na dresech, Skupinu ČEZ, Budějovický Budvar a město České Budějovice. „Nemohu hovořit za ostatní kolegy z vedení města, ale k vybrané variantě od fanoušků klubu nemám žádné připomínky, mně se líbí,“ řekl za město náměstek primátora Petr Podhola.

Použití loga Skupiny ČEZ na dresech Motoru aktuálně posuzujeme, předpokládáme však mírně odlišnou variantu. Každopádně předmětem těchto jednání není barevnost dresu,“ dodal mluvčí Skupiny ČEZ Marek Sviták.

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, dres, partner, sponzor, ČEZ, Budvar, město, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera, Budějovický Budvar, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci mají o dresech Motoru jasno. Co na to sponzoři?  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.