Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Třesk v Motoru! Končí Tomáš Nouza i Luboš Rob

Vedení hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice výrazně sáhlo po nesplnění cíle, kterým byl postup do extraligy, do prvoligového kádru. O konci sedmičky Guman, Walker, Škoda, Vak, Hřebejk, Mazanec a Fronk jsme již psali. Nyní se k nim přidali oficiálně další hráči. Velkou posilou pro další sezony by mohl být Václav Nedorost.

Spekulace hokejové veřejnosti, že v klubu nezůstanou ani papírově nejlepší hráči a tahouni týmu, se po vyjádření trenéra Antonína Stavjani naplnily. V kádru Motoru se v nové sezoně již neukáží útočníci Tomáš Nouza a Luboš Rob. „Jednáme s Vencou Nedorostem. Těžko tak můžete udržet Luboše Roba. Musíme si dokázat vybrat a Venca Nedorost je hráč, který dokáže být rozdílový, má minimálně extraligovou úroveň. Zkuste jako trenér říct, že nechcete Nedorosta,“ řekl pro klubový web trenér s tím, že nepočítá ani se Žovincem a Babkou.

Ohledně dalších hráčů se Stavjaňa vyjádřil tak, že probíhají jednání. „Oslovili jsme s návrhem smlouvy Martina Heřmana a Kubu Suchánka. Jednáme i s dvojicí Bláha a Gába. Mluvili jsme také s Filipem Novákem a zatím to necháváme otevřené. Je to hráč určitých kvalit a dívá se po nabídkách z KHL i extraligy. Nevyloučil, že by zůstal u nás, ale zatím preferuje spíše lepší soutěže.

Situaci kolem změn v kádru Motoru budeme nadále sledovat. Podle dostupných informací hledá vedení Motoru posily i v zahraničí.

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Luboš Rob, Tomáš Nouza, Václav Nedorost, HC Škoda Plzeň, trenér, Antonín Stavjaňa, Kontinentální hokejová liga, Martin Heřman, Filip Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třesk v Motoru! Končí Tomáš Nouza i Luboš Rob  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.