Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Reprezentace má večer otevřený trénink. A na pátek chystá autogramiádu

Poslední test před hokejovým světovým šampionátem odehraje česká reprezentace v Českých Budějovicích, kde se ve čtvrtek, sobotu a neděli postupně utká s Finskem, Švédskem a Ruskem. Program začíná již dnes otevřeným tréninkem v Budvar aréně.

Dnes od 17 hodin bude otevřený trénink národního týmu pro veřejnost,“ napsal v tiskové zprávě Petr Nitsche z agentury BPA s tím, že během Carlson Hockey Games bude připravena i fanzóna nebo autogramiáda hráčů. Vybraní hráči (předpokládá se trojice Roman Horák, Libor Šulák a Michal Řepík) budou rozdávat podpisy v pátek od 16 hodin v prodejně Bauhaus.

V rámci her je připravena i fanzóna, kam mohou fanoušci zavítat již dvě hodiny před zápasy. Otevřena bude na parkovišti před Budvar arénou s bohatým doprovodným programem. Pozor si ale musí dát řidiči, protože bezplatné parkování bude k dispozici na ploše u Jiráskovo nábřeží a hlavně bude v době zápasů uzavřena ulice F. A. Gestnera u zimního stadionu.

Autoři | Zdroj s využitím TZ

Štítky trénink, Budvar aréna, Madeta Motor České Budějovice, Rusko, Finsko, Švédsko, Bauhaus, Roman Horák, Libor Šulák, Michal Řepík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Reprezentace má večer otevřený trénink. A na pátek chystá autogramiádu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.