Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

David Servis byl znovu jen sparingpartnerem. V Táboře dostal devět gólů

Ve druhé hokejové lize hrál českobudějovický David Servis na ledě HC Tábor a čekalo se, jestli znovu z ledu soupeře odjede s debaklem. A to se také potvrdilo. Prohrál 0:9.

Poslední tři venkovní zápasy David Servisu vůbec nevyšly. Z Moravských Budějovic i Žďáru nad Sázavou si odvezli Jihočeši 10 inkasovaných gólů a moc nechybělo, aby se to stalo i potřetí. Přitom na ledě Tábora nezačali hosté špatně a v úvodní pětiminutovce dokázali držet s favoritem tempo.

Až v osmé minutě se Tábor mohl poprvé radovat, když se do úniku dostal Jiří Severa a blafákem překonal Spáčila – 1:0. Stejný hráč měl velkou šanci v 11. minutě, ale tentokrát uspěl hostující brankář. Na 2:0 zvýšil ve 14. minutě z dorážky Marek Vaniš a od té doby na ledě již Tábor dominoval. Třetí a čtvrtý gól domácí dali v závěru třetiny z přesilovek. Trefili se Jakub Krätzer a Radek Seidl. V závěru třetiny se ještě strhla mela, po které dostali hostující Zayml a Chaloupka tresty do konce utkání.

Na začátku druhé třetiny byl navíc vyloučen Břečka a Tábor využil i tuto přesilovku. Svým druhým gólem zvýšil na 5:0 Marek Vaniš. David Servis se mohl také následně prosadit z přesilovky, ale gól nedal. Naopak šestý gól musel Spáčil lovit ze své sítě po střele Vojtěcha Mrkvičky – 6:0. Sedm sekund před sirénou dal ještě gól znovu Jakub Krätzer – 7:0.

Táborští diváci se začali těšit na desítku, ke které domácí přiblížil ve 45. minutě David Blažek, který se prosadil proti trojici soupeřů – 8:0. Jenže v dalších minutách se Táboru gól nedařilo dát. Až 69 sekund před koncem zápasu se podruhé trefil Vojtěch Mrkvička a uzavřel stav na konečných 9:0.

HC Tábor – HC David Servis 9:0 (4:0, 3:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 8. Severa (Seidl, Hlaveš), 14. Vaniš (Krätzer), 18. Krätzer (Severa), 20. Seidl (Hlaveš, Krätzer), 24. Vaniš (Mrkvička, Hlaveš), 27. Mrkvička (Vaniš), 40. Krätzer (Şeidl), 45. Blažek (Mrkvička, Liška), 59. Mrkvička (Vaniš). Rozhodčí: Hornáček – Štětina, Ovsík. Vyloučení: 3:3, navíc Zayml i Chalolupka (David Servis) 5 + do konce zápasu. Využití: 3:0.

Tábor: Novák (Klestil) – Havran, Liška, Hlaveš, Černý, Heršálek, Dvořák, Tesař – Vaniš, Mrkvička, Kellner – Točík, Seidl, Krätzer – Severa, Březina, Krátoška – Kýhos, Blažek, Pechánek

David Servis: Spáčil (Provazník) – Cikán, Chaloupka, Škopek, Zich, Žáček, Pessr, Babchuck – Čanda, Břečka, Ferebauer, Bárta, Vylíčil, Sumerauer, Suchánek, Marek, Volf, Fleischman, Zayml

Štítky Tábor, HC Tábor, Radek Seidl, Žďár nad Sázavou, Moravské Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis byl znovu jen sparingpartnerem. V Táboře dostal devět gólů  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.