Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motor opustil bojovník Kuchejda. Míří do Německa

Po příchodu obránce Nováka hlásí hokejisté ČEZ Motor České Budějovice také odchod. A to dost podstatný. Do Německa odešel na vlastní žádost velký bojovník David Kuchejda.

Útočník David Kuchejda byl u znovuobnového Motoru od začátku tahounem. V následujících sezonách se s příchodem nových hráčů musel ale z elitních lajn posunout do nižší formace. „David nebyl spokojen s vytížením v zápasech a našel si mezitím jiné angažmá. My v naší situaci zrovna nevítáme odchod útočníka, snažili jsme se Davida přesvědčit, aby zůstal. Ten tak ještě odehrál dva zápasy, aby nám při marodce vypomohl, ale názor nakonec nezměnil, a tak odchází. Je nám to líto, na druhou stranu nemůžeme a hlavně nechceme nikoho držet v týmu násilím. Davidovi přejeme, ať se mu daří, my už za něj intenzivně hledáme náhradu,“ řekl generální manažer Stanislav Bednařík.

Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za to, jak se tu ke mně po celá ta léta chovali. V Českých Budějovicích už jsem doma, určitě jsme se s vedením nerozešli ve zlém a věřím, že se třeba ještě naše cesty spojí,“ řekl Kuchejda ke svému odchodu.

Štítky David Kuchejda, Německo, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor opustil bojovník Kuchejda. Míří do Německa  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.