Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sledge hokejisty Motoru čekají další dva domácí zápasy

Čtyři zápasy pod hlavičkou Motoru mají za sebou budějčtí sledge hokejisté. Zatím si připsali pouze jedno vítězství. O další budou bojovat v sobotu 22. října proti Studénce a o den později se Zlínem.

Studénce zatím patří ve Sledge hokejové lize druhé místo, když ze čtyř zápasů zvítězila třikrát a připsala si jednu porážku po samostatných nájezdech. Na svém kontě tak má 10 bodů a na první Karlovy Vary ztrácí pouze bod. Právě s nimi si připsala svoji jedinou porážku. V prvním kole padla na jejich ledě 3:4 po samostatných nájezdech

V druhém kole přišla totální demolice Litvínova, který hráči ze Studénky zničili 19:0. Ve dvou domácích zápasech pak porazili Olomouc 6:1 a Pardubice 4:3. Studénka se také pyšní nejlepším útokem v celé soutěži, když nastřílela 32 branek.

Motor se střetne se svým soupeřem v sobotu 22. října od 12:15 na druhé ledové ploše Budvar arény.

O den později čeká na domácí hokejisty Zlín. Ten je v tabulce třetí s devíti body. Jejich bilance je tři výhry a prohra. Nejprve zvítězil v Litvínově 8:0, poté padl v Karlových Varech 2:3 a následovali dvě domácí výhry. Nad Mustangy z Pardubic 9:2 a Olomoucí 7:2.

Zlín vstřelil 26 gólů, což je druhý nejvyšší počet. Naopak inkasoval jich pouze sedm, tedy třetí nejmenší počet.

Zápas Motor – Zlín odstartuje v neděli 23. října v Budvar aréně v 11:30.

Motoráčtí sledge hokejisté jsou sedmí, tedy předposlední. Úvod do sezony jim nevyšel podle představ, když ze čtyř utkání zvítězili pouze jednou a mají tak tři body. Při úvodním tripu padli v Pardubicích 1:11 a Olomouci 3:6. Doma pak udolali Litvínov 3:1 a na Karlovy Vary nestačili, když ani jednou neskórovali. Nakonec prohráli 0:3.

Celkové skóre nemají Jihočeši zrovna ukázkové. Se sedmi brankami druhý nejhorší útok a s 21 obdrženými dělená druhá nejhorší obrana.

Přesto v následujících dvou zápasech nejsou domácí bez šance.

Autoři

Štítky Madeta Motor České Budějovice, hokejista, PSG Zlín, HC Energie Karlovy Vary, HC Verva Litvínov, HC Olomouc, HC Dynamo Pardubice, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sledge hokejisty Motoru čekají další dva domácí zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.