Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Rybníkářská hokejová liga podepsala smlouvu s BPA a ocenila 1000. registrovaného hráče

Velký milník má za sebou největší amatérská liga na jihu Čech – Rybníkářská hokejová liga. Od minulého týdne spolupracuje s agenturou BPA Sport marketing, která je výhradním marketingovým partnerem nejvyšší české hokejové soutěže. Zároveň RHL ocenila 1000. registrovaného hráče, kterým je Jiří Kejšar z týmu HC Fighters.

BPA zaujalo na jihočeské amatérské lize, že si nejvíce zakládá na morální motivaci svých členů. Každý měsíc je oceňován nejslušnější tým, tedy celek s nejmenším počtem trestných minut. BPA také oceňuje kvalitu hobby ligy, kde je již více než tisíc členů a chválí také evidenci všech družstev, výsledků a jednotlivých hráčů.

Zástupce BPA Jan Kratochvíl a Jan Mojžíš za Hokejové Centrum Pouzar a RHL společně připravili koncept vzájemně prospěšné spolupráce. Generálním partnerem ceny slušnosti se stane portál hokejka.cz, kdy každý měsíc dostane nejslušnější tým dvě vstupenky na zápas národního týmu. Na konci sezony pak dostane celkově nejslušnější celek dvacet vstupenek na hokejový nároďák.

„Jsme rádi, že hobby hokejisté navštěvují naše hokejové centrum ve stále větším počtu. Akce pro širokou veřejnost, děti i dospělé zcela naplňují naši vizi. Zároveň mě těší, že BPA podporuje nejen vrcholové sportovce,“ prozradil Jaroslav Pouzar.

V rámci podpisu smlouvy ocenili Jan Kratochvíl, Jan Mojžíš a Jaroslav Pouzar 1000. registrovaného hráče RHL. Stal se jím Jiří Kejšar z HC Fighters. Ten obdržel dres národního týmu se svým jménem a dvě vstupenky na zápas české hokejové reprezentace. „Jsem za to rád. Jsem z toho úplně hotový,“ smál se Kejšar. „Celá RHL je paráda. Obdivuji lidi, kteří se do toho dali. Sám jsem kdysi dával dohromady jenom jeden klub, občas nějakého soupeře. Ale je kolem toho spousta starostí. Natož dělat takovou velkou soutěž a podstatě zadarmo,“ sklonil poklonu před pořadateli RHL Kejšar.

Autoři | Foto Jindra Řeháčková

Štítky hokej, Bohemian Marketing & Promotion a.s., Česko, Jaroslav Pouzar, vstupenka, Jan Kratochvíl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rybníkářská hokejová liga podepsala smlouvu s BPA a ocenila 1000. registrovaného hráče  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.