Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hráči Motor sledge jdou do boje o první body

Borci týmu Motor sledge České Budějovice budou tento víkend bojovat o důležité ligové body na domácí půdě. Po nevydařeném bezbodovém prvním kole v Pardubicích a Olomouci mají co dohánět.

V dalším kole E.P.C. Management České sledge hokejové ligy nastoupí jihočeští vozíčkáři na domácí půdě v sobotu 8. října v Soběslavi proti HC sledge Litvínov. Zápas začíná na ledové ploše tamního zimního stadionu ve 14.30 hodin. V neděli 9. října od 11.30 hodin se pak střetnou na ledě II. haly českobudějovické Budvar arény s celkem Sharks Karlovy Vary.

„První kolo zdravotně odnesl kapitán týmu Jiří Rumplík, který se do druhého kola ještě nezapojí a útočník Václav Paclík, který čeká na verdikt lékařů. Tým posílí pro toto kolo útočník Daniel Kalina, který se vrací po letní zdravotní pauze a útočník Jakub David. V premiéře se také představí brankářská posila z Rakouska Michael Ossmitz,“ uvedl předseda klubu vozíčkářů a hráč celku Motor sledge Zdeněk Klíma.

Motorákům vstup do sezony hrozviě utekl. V prvním střetnutí u pardubických Mustangů inkasovali hned jedenáctkrát a prohráli 1:11. Den nato se představili v Olomouci, kde prohráli 3:6. Proto jim zatím patří předposední příčka tabulky.

 

Foto M. Štěpják

Štítky HC Olomouc, HC Dynamo Pardubice, Madeta Motor České Budějovice, San Jose Sharks, HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, Budvar aréna, Rakousko, Soběslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči Motor sledge jdou do boje o první body  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.